Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Prima victorie din TOP 6. CSU Sibiu câștigă partida împotriva piteștenilor

Prima victorie din TOP 6. CSU Sibiu câștigă partida împotriva piteștenilor

Baschetbaliștii de la CSU Sibiu au câștigat prima partidă din faza a doua a campionatului, împotriva celor de la BCM U FC Argeș Pitești. Meciul s-a jucat în deplasare, iar scorul final a fost 81-98. 

Sibienii au făcut o figură frumoasă în meciul cu piteștenii. După ce în prima jumătate a partidei sibienii și piteștenii au fost apropiați la scor (26-28, 22-21), după ce s-au întors de la vestiare, sportivii lui Dan Fleșeriu s-au îndepărtat pe tabelă de rivalii lor (21-23, 12-26).

Laurence Kinnard a fost cel mai bun jucător al echipei sibiene în această seară. Sportivul a reușit un double double în partida cu Piteștiul, cu 18 puncte marcate și zece recuperări. De la CSU Sibiu s-au mai remarcat Mirel Dragoste și Tyler Laser cu 17 puncte marcate.

Următoarea partidă se va disputa la Sala Transilvania din Sibiu. Galben-albaștrii vor juca în compania celor de la CSM Steaua Eximbank București, vineri, 30 martie, de la ora 18:00.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Hara

Acum 6 ani

FELICITARI SFERTUL 4 A FOST DE N B A.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus