X
carabulea

Carabulea, o nouă cerere de eliberare condiționată

Omul de afaceri Ilie Carabulea, condamnat în vara anului trecut la cinci ani de închisoare în dosarul ASF- Carpatica, a formulat o cerere de liberare condiţionată, ce a fost programată a fi luată în discuţie la Judecătoria Aiud în data de 8 mai. Potrivit informaţiilor postate pe portalul instanţei, citate de Agerpres, dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Aiud în cursul zilei de marţi. Este cea de-a doua cerere de acest tip depusă de către omul de afaceri, precedenta fiind făcută la două luni după încarcerarea sa.
Ilie Carabulea a mai făcut, de asemenea, în noiembrie anul trecut, o contestaţie împotriva executării dispoziţiilor penale cuprinse în decizia pronunţată de Tribunalul Alba în septembrie, prin care s-a respins acestuia propunerea de liberare condiţionată. Judecătoria Aiud şi-a declinat atunci competenţa în favoarea Curţii de Apel Alba Iulia, instanţă care a respins, în februarie, ca nefondată contestaţia.
El a fost trimis în judecată de DNA în aprilie 2014, pentru săvârşirea unor fapte de corupţie.
Carabulea a mai fost încarcerat în Penitenciarul Aiud în 2012, pentru o jumătate de an, fiind liberat condiţionat înainte de expirarea duratei pedepsei de un an şi şase luni de închisoare primită pentru dare de mită şi cumpărare de influenţă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Rafila Susai

    Sper ca de data asta sa reuseasca, pentru ca avem nevoie de astfel de oameni printre noi, sibienii! Si de ce nu, poate candideaza la o functie chiar de primar, sigur va face treaba cum a facut si cu firmele sale de succes!

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact