X
IMG-20180329-WA0000_2

Avrigul a semnat Declarația de Unire cu Moldova

Consiliul Local Avrig a semnat miercuri, la inițiativa celor  trei consilieri locali PMP, prima „Declarație Centenara” simbolică a României cu Republica Moldova (Basarabia). „După 1918, România nu a mai asumat un proiect de țară grandios, menit a mobiliza și solidariza energiile culturale, spirituale, patriotice naționale. La o suta de ani de la Marea Unire, poporul roman are astăzi șansa reîntregirii țării. Avem cu toții o datorie morală sfântă, aceea de a lupta pentru idealurile care i-au mobilizat si unit, pentru care s-au sacrificat străbunii noștri.

Prin prezenta Declarație, ne asociem demersurilor confraților primari și consilieri locali din Republica Moldova (Basarabia), fiind hotărați sa luptăm împreuna pentru ca voința majoritară și comun exprimată a tuturor românilor de pe ambele maluri ale Prutului, prin forța tratatelor internaționale și pe cale pașnică, să reîntregim România Mare, conform Rezoluției adoptate de Marea Adunare Națională, la 1 Decembrie 1918, la Alba Iulia. Trăiască România „dodoloață!””, scrie în declarația semnată de consilierii locali ai orașului Avrig.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact