Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Pompierii ISU Sibiu au stins azi-noapte două incendii

Pompierii ISU Sibiu au stins azi-noapte două incendii

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Sibiu au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru stingerea a două incendii, deblocarea ușii unui apartament, asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor la o conductă de gaz avariată și pentru acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 30 de persoane cu probleme medicale. Alte opt persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.

Noaptea trecută, în jurul orei 00:30, pompierii din cadrul Secției Mediaș au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un motostivuitor. Focul a izbucnit pe str. Gării din municipiul Mediaș și s-a manifestat la un motostivuitor aflat într-un depozit al unei societăți comerciale. Pompierii au acționat cu două autospeciale cu apă și spumă pentru lichidarea incendiului și împiedicarea propagării acestuia și la alte utilaje. Cauza probabilă care a determinat izbucnirea inecndiului a fost determinată de un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect.

Tot noaptea trecută, în jurul orei 02:06, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Săliște au intervenit în localitatea Jina, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o căruţă încărcată cu aproximativ 800 kg de fân, cu pericol de propagare la două case. Incendiul a cuprins căruța cu fân aflată între două case și a fost stins de către pompieri în aproximativ o jumătate de oră. Cauza probabilă care a determinat izbucnirea acestui incendiu a fost determinată de folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Sălişte au intervenit și seara trecută, în jurul orei 19:00, pe str. Şcolii din localitatea Sălişte, pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor la o conductă de gaz avariată în urma unui accident rutier.

În această dimineață, în jurul orei 06:30, un echipaj de pompieri a intervenit în municipiul Sibiu, pe str. Regele Ferdinand, pentru deblocarea ușii unui apartament.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus