Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Turcan prezintă cum ar arăta România dacă, de mâine, PNL ar guverna. Cinci puncte

Turcan prezintă cum ar arăta România dacă, de mâine, PNL ar guverna. Cinci puncte

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, cinci măsuri care ar urma să fie luate de liberali încă din prima zi în care aceștia ar ajunge în postura de a guverna țara. Primul punct se referă la legile justiției, însă mai sunt avute în vedere măsuri pentru sporirea bugetelor locale, salariul minim pe economie, investiții în educație și accesarea de fonduri europene. ”Ar dispărea discuțiile sterile pe justiție și orice modificare la cadrul legal pe justitie s-ar face pe baza deciziilor CCR, cu studii de impact și pe recomandările organismelor internaționale”, susține în primul rând, deputatul de Sibiu. ”Ar face dreptate primarilor și le-ar da înapoi resursele de care au nevoie pentru dezvoltarea comunităților: 100% din impozitul pe venit la nivel local și 80 din redevențele pe resursele naturale de pe teritoriul administrațiilor; Ar corela creșterea salariului minim pe economie cu productivitatea muncii.  În felul acesta am ajunge să eliminăm anomalia produsă ACUM de PSD ca peste 50% din contractele de muncă au ajuns mai mici sau egale cu venitul minim brut pe economie; Ar porni un amplu program de investiții în liceele tehnologice și ar generaliza învățământul profesional dual, în parteneriat cu mediul de afaceri, pentru că în felul acesta s-ar crea în România locuri de muncă  pentru meseriașii care ne pleacă din țară; Ar urmări un plan de investiții publice majore care să capteze fondurile europene și resursele interne, să realizeze vascularizarea României prin rețele de transport și centre de investiții pentru dezvoltare”, a spus Raluca Turcan, descriind cele cinci punte principale pe care liberalii le-ar concretiza în prima zi de guvernare.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1425

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Cristi

Acum 6 ani

IAR?? IAAAAR???? IAAARRRRRR??? Sunteti nebuni! Ei strica 3 ani voi reparati CU GREU 1 an ca mai apoi sa dea vina pe voi ca din cauza voastra merg lucrurile prost! Terminati! Castigati alegerile, stati 4 ani la putere si apoi va expuneti punctele!
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 6 ani

Ar fi si un dezavantaj:cu atita lapte si miere am deveni un popor de diabetici iar despre insulina nu s-a spus nimic.
Raspunde

mihai

Acum 6 ani

Astia nu-s in stare sa-si dea seama ce vor, ca partid dar stiu foarte bine si sunt pregatiti sa conduca o tara :)))))))))) Va fi vai de noi la urmatoarele alegeri daca trebuie sa ne decidem intre gasca de penali si gasca de aerieni
Raspunde

Cl. Anul politic

Acum 6 ani

Dar când ați guvernat cu PDL de ce ați tăiat salariile ? De ce ați redus posturile ? Cum a ajuns PNL să-l aibă ca membru pe penalul Petre Roman (fiul cominternistului Neulander) ? Cum de a ajuns să fie condus partidul Brătienilor de fiul unui ofițer de Securitate ( e vorba de Orban) ? Cum de a infestat PDL acest partid ?
Raspunde

Florin

Acum 6 ani

PNL=PDL=PSD=UDMR. Ati mai fost si v ati batut joc de noi. Pana nu dispareti toti nu se va schimba tara asta.
Raspunde

apostol

Acum 6 ani

Mai duduie ,ai fost 10 ani la carma tarii,in frunte cu Basescu si ce a-ti facut?
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

TS sinteti platiti de Turcan sa ii faceti lobby?
Raspunde

Wtf

Acum 5 ani

Sub conducerea d-nei Campean la CJ Sibiu in anul 2017 s- a reparat cu 25 milioane de lei drumul judetean Ocna Sibiului - Toparcea - Ludos, care astazi arata ca si cand nu ar fi fost reparat niciodata. Verifica cineva oare cum aproape 5 milioane de euro s-a evaporat ? Daca asa va conduce PNL tara precum conduce CJ Sibiu mai bine votam UDMR !
Raspunde

Dany

Acum 5 ani

Ai sa fiu al drak cu ei votez!!!!
Raspunde

unu din zona

Acum 5 ani

Vai sibienilor din PNL da prapaditi mai sunteti daca nu aveti un om destoinic sa va conduca si trebuie facute impotruri" din Moldova si Oltenia!!! Vai de capul vostru!! Slugi la sasi, olteni si moldoveni, da mandrii!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus