Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Președintele Iohannis și soția participă la Slujba de Înviere din Piața Mare

Președintele Iohannis și soția participă la Slujba de Înviere din Piața Mare

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, sâmbătă seara, la Biserica romano-catolică „Sf. Treime” din Piaţa Mare din Sibiu, alături de soţia sa, Carmen, cei doi urmând să participe la slujba de Înviere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, sâmbătă seara, la Biserica Romano-Catolică „Sf. Treime” din Piaţa Mare a Sibiului împreună cu soţia sa, Carmen, cu puţin înainte de ora 21, oră la care începe slujba de Înviere.

Carmen şi Klaus Iohannis au coborât din maşină în Piaţa Mică şi au parcurs pe jos câţiva metri până în Piaţa Mare, la Biserică, ei fiind aplaudaţi de oamenii prezenţi în centrul Sibiului.

Klaus Iohannis le-a spus celor prezenţi: „Vă doresc sărbători fericite”, apoi a intrat în lăcașul de cult.
Preşedintele Klaus Iohannis este de religie luterană, iar soţia sa este romano-catolică. Cei doi participă de mulţi ani la slujbă la Biserica „Sf. Treime”, unde prima doamnă cântă şi în cor alături de alte femei.

La ora transmiterii acestei ştiri, Biserica Romano-Catolică din Piaţa Mare este plină de oameni, veniţi pentru slujba de Înviere, care va fi oficiată în trei limbi: română, germană şi maghiară.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Un cititor

Acum 5 ani

Ce titlu agramat! Mai citiți și voi înainte sa postati!
Raspunde

Nostradamus

Acum 5 ani

Doamna Johannis Carmen este de confesie greco-catolica si nu cum sustine nea Fane ca ar fi romano-catolica !! Faci ce faci Fanele si dai cu bata in balta !! Rusine -
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dany

Acum 5 ani

Da ma lasati-l ca e tot din slujba in slujba si din vacanta in vacanta
Raspunde

bula

Acum 5 ani

Lasa tuica!
Raspunde

cetatean

Acum 5 ani

Greco-catolicii sarbatoresc Pastile odata cu ortodocsii. Mai informati-va.
Raspunde

sarmaluta

Acum 5 ani

din cind in cand
Raspunde

Mirela Amarculescu

Acum 5 ani

In anul centenarului neamului romanesc dreptcredincios presedintele si toti mai marii tarii trebuie sa fie ortodoxi si nu de alte religii ale strainilor care ne fura tara! Poporul roman e unit si cu bunastare!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus