X
adrian echert (3)

Adrian Echert, lider USR Sibiu: Nu vom ajunge niciodată în zona în care sunt acum PSD și ALDE

De la sfârșitul lunii februarie, USR Sibiu are un nou președinte: Adrian Echert. Raluca Amariei, cea care fusese votată pentru această funcție a fost revocată. De ce? Vorbește despre acest lucru noul președinte al USR Sibiu.

Reporter: Ce s-a întâmplat? Ați schimbat președintele într-un timp relativ scurt de la alegerea lui.

Adrian Echert: Așa cum am spus și în comunicat, au existat să zicem mai multe lucruri care nu au fost pe placul tuturor membrilor. Acum nu pot să numesc. A fost o decizie a tuturor membrilor.

Unanimitate?

Nu, n-a fost unanimitate, în mod cert, nu. Dar în sensul că a fost ca un vot de încredere.

De ce a fost nevoie de un vot de încredere?
Pentru că o parte din membri l-au cerut. Au vrută să vadă, pentru că dacă spune că suntem 20-30 de oameni care gândim într-un fel, am vrut să vedem dacă chiar așa e. Și a fost un vot de încredere pe care nu l-a trecut.

adrian echert (4)

Bănuiesc că a fost un scurt-circuit al membrilor cu conducerea. Pe ce temă?

Nu a fost pe o temă anume. Acum, Raluca e foarte implicată pe partea națională, e și vicepreședinte pe plan național, are și acolo multe responsabilități și practic în ultimul timp nu mai reușea să fie la fel de prezentă și aici în organizație. Practic, cred că lucrul acesta a dus încet, încet la acest deznodământ.

De ce tu?

De ce eu? Pentru că așa au considerat colegii mei. Am fost implicat în acțiunile organizației și probabil că asta a contat foarte mult.

De ce să vrei să fii președinte al USR Sibiu?

Dacă ei îmi acordă încrederea asta, atunci de ce să nu merg mai departe? Deci, practic, dacă ai câțiva oameni în spate, atunci e inevitabil să mergi și tu în față, cam așa a fost la mine.

A fost un sacrificiu?

Am experiența asta din campania din decembrie, când spuneam și noi că ne sacrificăm din timpul nostru personal.  Nu era apreciat lucrul acesta, dar e un adevăr. Practic, îți rupi din timpul pentru familie, pentru că am și eu două fetițe mici, și poate să fie considerat un sacrificiu, dar eu o văd ca pe o investiție.

Și merită?

Asta o s-o vedem mai târziu.

adrian echert (1)

Ți s-a schimbat perspectiva de când ești în USR asupra felului în care îi vezi pe politicieni? Le dai și circumstanțe atenuante acum, față de perioada în care nu aveai foarte multe date?

Într-adevăr, e o schimbare de la cetățeanul de rând, să zicem așa, la un om care nu era implicat deloc, sau implicarea era doar votul și atât. E o schimbare într-adevăr, dar nu există nicio circumstanță atenuantă pentru ceea ce face conducerea actuală a României. Conducerea PSD-ALDE nu are nicio justificare pentru ceea ce face, decât interesele personale, în mod cert. Se schimbă perspectiva, dar nu o să ajungem niciodată în zona în care sunt acum PSD și ALDE, asta o zic în mod cert. Noi nu vom putem ajunge acolo, orice s-ar întâmpla.

Ai reușit de când ești membru USR, acum că ești președinte de organizație și mai mult, să schimbi perspectiva politică a unui alt cetățean? Eventual a unuia care se uită la Antena 3 și votează PSD.

Asta e destul de greu de verificat.

Ai reușit măcar să-l scoți din filmul lui?

Noi asta am încercat și în campania de la alegerile parlamentare am mers în primul rând pe ideea «haideți să vă informați din mai multe surse, să nu rămâneți captivi într-o singură parte. Nu deținem nici noi adevărul absolut, dar haideți să nu ne mai uităm doar la Antena 3, să mai luăm două-trei surse și să vă faceți o părere mai bună pers ansamblu». În cercul prietenilor apropiați cred că am reușit să fac o schimbare și asta am putut să verific puțin, acum e mult mai mică decât aș fi vrut, dar există. Dar din zona ”hardcore” PSD, ca să zic așa, să vină spre noi, e aproape imposibil. Fiecare partid are un nucleu dur, până și noi, dar pe oamenii ăștia nu-i poți mișca într-o parte sau cealaltă, dar ce e în cercurile mai îndepărtate, aia da, vom încerca tot timpul.

Ce-ți propui pe termen mediu, ca și președinte?

Termenul mediu va fi practic tot mandatul meu, pentru că este de un an de zile. Am preluat exact diferența de mandat rămasă, stabilită anul trecut. Propunerile mele sunt și cele cu care am candidat în fața colegilor: să avem cinci filiale noi în orașele mai mari din județ. Să avem un anumit număr de membri și încet, încet ne apropiem deja.

adrian echert (2)

Care e cifra la zi?

Undeva la 75 de membri.

S-a schimbat ceva din regula aceea extrem de strictă de înscriere în partid?

Nu s-a schimbat. La începutul lunii am avut un comitet politic la București un organ de strategie și acolo s-au votat practic criteriile de admitere. Statutul făcea referire la niște criterii de admitere, dar ele nu erau clar delimitate. A fost un pas necesar să completăm. Diferența era că până acum erau cutume, să nu fi fost traseist, acum toate lucrurile acestea există într-un regulament. Sunt criterii la fel de stricte, doar că timpul în care trebuie să facem toate procedura de la înscriere până la verdict e de 30 de zile. A trebuit să punem un termen și calculând toți pașii care trebuie făcuți atunci acest timp e unul rezonabil.

Veți avea un sibian pe listele naționale de la alegerile europarlamentare?

În spiritul USR, așa cum s-a procedat și până acum , va fi o selecție națională și din acest motiv pot apărea foarte multe surprize. Va fi o decizie la nivel național. E posibil să avem candidat din partea județului, Sibiu dar nu se știe deocamdată, dar este o decizie personală a membrilor.

Ce așteptări ai de la alegerile europarlamentare?

E dificil de spus acum, mai e ceva timp până acolo. Noi încercăm să lucrăm în această direcție, dar va fi încă un test după alegerile parlamentare, dar va fi o altă structură.

E o miză pentru USR sau nu prea?
E o întrebare destul de bună. Da, e un fel de miză, fiind alegeri, e o miză. Va fi un test prin care verificăm ce am reușit să facem de la parlamentare încoace. Chiar dacă structura votanților e alta, dar va fi un test care ne va răspunde la întrebarea dacă am reușit să muncim ceva în perioada asta.

 

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

31 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un roman adevarat

  acest personaj pe care il cunosc personal habar nu are ce e politica, habar nu are sa vorbeasca corect si coerent romaneste, e un Moldovean NU Sibian pus de servicii.
  Care e politica USR? care e idea lui politica? el isi prezinta familia si cele 2 fete exact cum a facut si in campanie.Barna l.a inlaturat de liderul adevart Nicusor Dan, el pe Raluca 😆

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Unreal

   Iar tu ești un roman adevărat , dar din Teleorman….
   Lasă dezinformările de tip PSD / Pcr , și înainte de a acuza pe cineva ca nu știe sa vorbească , uita-te cum scrii tu.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Doina

    Mucles! Cind vine vorba de tradatori de neam si tara ca cei din USR, de, Neo- Bolshevici, nihilisti platiti si condusi de afara, nu avem de discuta. Astia merita sa infunde puscaria cot la cot cu hotii in PSD.
    Vreum un partid care sa puna interesele Romanlor mai presus de cele ale grupurilor de interese straine si care sa fure mai putin din banul public , daca se poate deloc. Asta vrem. Alo… cineva care are curaj sa sustina linia asta politica? De ce la Unguri, Cechi si Polonezi ( mai nou si la Austrieci) se poate si la noi nu?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Lumos

   Nu tipu din poze a inlaturat-o pe Raluca Amariei, ci Barna, deoarece pentru el ea reprezinta un personaj periculos ce nu se face carpa in fata nimanui si este un sustinator adevarat al valorilor pe care credea dumenai ca a fost construit USR de Nicuros Dan. Barna este un baiat destept da nu neaparat din punct de vedere al studiilor sau al calitatii culturale, cat a felului cum se descurca. Prezent in functii publice prin Curtea de Conturi si Guvern (in perioada PSD Ponta), ar fi absurd sa nu credem ca in cei 14 ani de activitate in capitala nu a format legaturi cu nimeni “important”, mai ales ca are darul supravietuitorului, el stie sa fie carpa cand trebuie si cui trebuie. Raluca a incercat sa evite patrunderea in partid a acestor oameni, chiar daca nu au detinut functii politice (oficiale cel putin) anterior tocmai pentru ca nu are incredere in oamenii de genul “supravietuitori”. Uite ca instinctul nu a inselat-o, iar Barna dupa ce a intrat in partid a ajuns direct cap de lista la Sibiu, fara nicio recomandare rezultata din activitatea sa in partid. In acelasi timp, doamna Amariei a refuzat sa candideze pentru mocirla din parlament desi avea sustinerea domnului Dan.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Lumos

  Este incredibil cum un partid infiintat de nici 2 ani se poate autodistruge in asa hal pornind de la orgolii. Pentru cei care nu cunosc personal pe nimeni din filiala Sibiu (puteti sa ma credeti pe cuvant sau nu, nu incerc sa dezinformez, dar daca nu credeti tot ce scrie pe net, foarte bine, am macar speranta ca nu credeti doar ceea ce va doriti voi sa fie adevarat): Grupurile de interese de la centru au inceput sa isi doreasca sa acapareze partidul, deoarece “Bucurestiul trebuie sa conduca”. E un razboi in desfasurare intre Centru si “Provincie” (in speta cu Sibiul- aproape rezolvat, Brasov, Cluj, Alba). Domnul Barna, sibian de origine, a cunoscut succesul profesional in Bucuresti, de unde are suficient de multi prieteni membrii de partid, ajuta activ la inlaturarea oamenilor de incredere a lui Nicusor Dan. Doamna Amariei a incercat sa il readuca in partid pe domnul Dan, iar asta a starnit indignare printre cei (aproximativ 60% dintre membri cu putere de decizie) care si-l doreau complet inlaturat. Printre altele, domnul Barna ajuns parlamentar prin filiala Sibiu (cel mai bun scor national la alegerile din 2016 pentru USR, condus pe atunci de doamna Amariei), actual presedinte USR, nu si-a deschis nici pana in ziua de azi biroul de parlamentar la Sibiu din banii ce ii revin de la stat tocmai pentru acest birou. De asemenea, nu a platit niciun leu membrilor cotizanti pentru campania lui din banii ce de asemenea ii revin conform legii partidului per membru reusit sa ajunga in Parlament, ba mai mult, ii inlatura pe majoritatea din functii. Totul se intampla intr-un micropartid “cu oameni integri”, cu viziuni de dreapta, stanga, progresism, conservatorism si centru. Puteti intreba direct daca doriti “stiri pe surse”, dar aveti grija cu cine vorbiti. Purtatorul de cuvant pus de domnul Barna, se poate sa ma contrazica “vehement”.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Userist sibian

   Este aproape induiosatoare aceasta expunere. Asta, bineinteles, daca n-ar fi extrem de usor de contrazis prin argumente. In primul rand USR Sibiu n-a avut cel mai bun scor national la alegerile din 2016. Pe primul loc a fost Bucurestiul, pe locul 2 Clujul, iar Sibiul a fost pe 3, foarte aproape cu Brasovul. Deci, pac, prima minciuna. Apoi, in al doilea rand, membrii nu cotizeaza pentru campanie ci pentru functionarea de zi cu zi. Pentru campanie mecanismul este cu totul altfel, iar banii nu se returneaza per membru ajuns in Parlament ci doar pentru depasirea pragului de 3%. Pac, a doua minciuna aiuritoare. Apoi, ziceti ca Dan Barna ar fi preluat USR-ul de la Centru, cand tocmai Nicusor Dan reprezinta USB-ul, deci Centrul, Bucurestiul? Va rog apoi sa mergeti pe B-dul Victoriei sa vedeti ce scrie la sediul USR: “Cabinet parlamentar Dan Ilie Barna”. Inca o minciuna deci.

   Vedeti, nici nu e nevoie de vreun purtator de cuvant ci de o minima logica, ajutata de cateva fapte concrete. Cat despre inlaturarea de la centru a Ralucai Amariei, va rog explicati cum a reusit Centru sa determine sibienii care au dat vot de neincredere liderului local. Va fi chiar draguta explicatia. Astept inca o runda de argumente aiuritoare!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Lumos

   Raman cu un gust amar observand cat de “apreciat” e comentariul meu… probabil ca asta e problema aceea de mentalitate de care se tot discuta in Romania. Cum vine cineva si ne prezinta la modul sincer cum functioneaza treburile interne de undeva, noi sarim in aer in functie de simpatii. Nu atac USR si simpatizantii sai, insa va prezint fapte reale. Intrebati va rog de biroul de parlamentar al domnului Barna, de scretara dansului cu parul vopsit blond pe care o vrea promovata pe listele de Europarlamentare si de banii neachitati catre cei ce i-au sponsorizat campania! Oameni buni, doar pentru ca va place Barna, nu inseamna ca e vreun sfant. Nu am nimic personal cu el, dar incetati sa simpatizati pe unii si pe altii doar asa, mai ascultati si chestiile mai putin placute chiar daca nu va convin, altfel ajungeti mai inchisi decat cei care voteaza cu alde PSD sau PDL cu doua maini de 29 de ani incoace.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Userist sibian

    Comentariul tau e apreciat direct proportional la cantitatea de minciuni din el. Si ar fi si mai grav daca mai si crezi in ele. Mai degraba cred ca denaturezi cu buna stiinta. De pilda iata inca una: secretara lui Dan Barna cu parul vopsit blond. La faza asta ne-ai dat pe spate, pentru ca nu exista o astfel de doamna la biroul parlamentar al lui Dan Barna. Apropo, in comentariul precedent spuneai ca acest birou nu exista. Cam repede te-ai contrazis.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Remus

   Hahaha. In primul rand e clar ca esti unul dintre noi, dar probabil ai considerat ca aveai motive suficiente sa te exprimi din anonimat. Daca 60% (care de fapt e vreo 65%) vor apa si presedintele filialei cumpara tot suc, nu e cazul sa il schimbi? Majoritatea tragea clar in alta directie. Cred ca ai confundat partidul. La noi parca se facea alt fel de politica. Pai sa scrii ofticat ca te-au dat jos si ai pierdut puterea (pt ca de fapt asta e regretul, nu am vazut vreun motiv invicat in legatura cu marete proiecte ale liderului), si in aceeasi fraza sa mentionezi ca 60% erau impotriva ta, si totusi sa te consideri neindreptatit, e PSD nu UsR.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Userist sibian

  Succes, Adi! Nu e usoara misiunea la care te-ai inhamat, mai ales in conditiile date, in care lipsa timpului, familia si focusul pe job-uri ne afecteaza pe toti. Pe deasupra avem si vesnica propaganda a urii dezlantuita asupra noastra, atacurile la persoana, la familie, la patriotismul sau moralitatea fiecaruia dintre noi. Oricine incearca sa lupte contra Coalitiei PSD-ALDE e imediat atacat astfel – si acela e momentul in care stii ca deranjezi, ca faci ceea ce trebuie.

  Cu totii am avut de suportat asta, dar, vezi si tu, mai ales de la inceputul campaniei “Fara penali”, cetatenii incep sa inteleaga ceea ce facem noi, comunicarea cu ei pe strada este excelenta. Ii putem privi in ochi fara rusine, pentru ca avem constiinta curata. Si, mai stiu ca peste ani acesta va fi cel mai mare beneficiu al fiecaruia dintre noi: mandria de a fi luptat pentru o Romanie europeana intr-un moment critic al istoriei sale.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dan Barna

  Activitatea de distribuit minciuni prin comentarii este un simptom al nivelului scăzut la care se face politica în România. Deci altceva nu e de comentat aici.

  Prin urmare fac câteva precizări pur factuale pentru cei care nimeresc, cu buna credință și legitima curiozitate, în acest dialog:

  -Cabinetul Parlamentar Dan Barna este situat de peste un an pe Bulevardul Victorie nr 14, unde va asteptam zilnic cu probleme care țin de ceea ce poate face un parlamentar de Sibiu.
  -Persoana blonda vopsita care sa fie pe lista de europarlamentari nu exista și nu o cunoaște nimeni din USR deci era fie o minciuna stupida fie o referință la cineva din alt partid.
  -La Sibiu s-au rambursat integral sumele din campanie deci clar nu exista datorii. Afirmația e o minciună.
  – Pana în mai 2016 când am fost invitat sa devin secretar de stat la MFE în guvernul Cioloș nu am avut absolut nici o legătură cu politica sau vreun partid. Deci evident Curte de Conturi sau guvern Ponta sunt doar minciuni cu rol de dezinformare.
  În rest înțelepciune și rațiune să avem cu toții.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Veronica Bungarzan

  In anul centenarului neamului sfant romanesc avem nevoie de politicieni credinciosi cu familie, romani cu traditie sa ne conduca nu platiti de soros, care vand glia strabuna si care vor sa se casatoreasca barbat cu barbat!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mihăiță Conservă

  La modul cel mai serios, cand citesti comentariile de la orice articol iti dai seama ca nu exista nici o sansa sa se faca “bine” tara asta intr-un termen rezonabil. Romania suntem noi. Noi suntem naspa, Romania este naspa. Noi parcam gresit, Romania arata rau. Noi scuipam pe strada, Romania e murdara. Noi votam un partid care ne fura de 27 de ani, dar ne e foarte frica de noul partid ca ne vinde tara :))))))) CMON :))) Presedintele Camerei Deputatilor din Romania este condamnat penal si pe unii ii intereseaza sfintenia neamului romanesc, sau ne e frica ca “se vinde glia strabuna” si vai de noi, Romania va ramane fara teren. Sau nu asa functioneaza? Veroooooo, nu iti ia nimeni, draga mea, pamantul de sub picioare. Cat despre Soros, a zis sa nu te mai iei de el ca nu te stie.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Sibianul

   Romania sunteti voi ? Cine sunteti voi? Ce ati facut voi pentru aceasta tara? De cand acesti,, voi” sunteti sau reprezentati Romania?

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Mihăiță Conservă

   Nu plec. Imi merge foarte bine aici, dar am nemultumiri justificate pentru 2018, “gen” o buda normala si un dus cat de cat. Practic tu spui ca daca nu imi convine mizeria, coruptia, primitivismul social etc. al celor din jur sa plec de acasa ca nu vreti voi sa evoluati?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Sibianul

    România Curată a făcut în 2016 un scurt serial despre tehnocrații din guvernul Cioloș care nu reușesc să se distingă cu nimic de vechii politicieni. Dat fiind interesul ridicat pentru vechile articole, generat de lansarea platformei MRÎ, le reluăm în sinteză aici (click pe numele fiecăruia pentru detalii):

    Victor Grigorescu a încasat 10.000 de euro pe lună timp de doi ani, într-un offshore, pentru un presupus site care n-a funcționat niciodată. Ce-l recomandă pentru așa o performanță online? Experiența lui de angajat la stat, în diplomație, cu specializarea comerț exterior.
    Gabriel Biriș în general lucrează pentru clienți privați pe care îi învață să-și facă offshore-uri, este el însuși administrator în câteva (e legal să-și reducă volumul de taxe datorate, spune el și așa este). Din când în când lucrează pentru stat, pe care îl învață să colecteze taxele mai bine.
    Cristian Ghinea a aprobat acordarea de fonduri UE pentru SRI, prin programul SII Analytics, al cărui scop este supravecherea cetățenilor (inclusiv date despre sănătate), executate de regulă prin intermediul unor firme securiste faimoase.
    Marius Bostan, specializat în „activitatea de informații și contrainformații, securitate națională și implicații, matrici de securitate” își câștigă traiul de zi cu zi din intermediere de obligațiuni municipale, adică din contracte cu statul. O parte din bani îi folosește pentru a sponsoriza un site de extremă dreaptă.
    Dragoș Pîslaru critică asistenţa socială şi pe asistaţi în timp ce 70 la sută din afacerile firmei lui vin din contracte cu statul. Firma la care a fost acționar, GEA, a devenit inclusiv furnizoare de cadre de nădejde pentru Banca Națională.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  maximus

  mda .tipic politicii romanesti. adevarul este undeva la mijloc,peste tot in orice partid politic,exista si vor exista jocuri duplicitare,jocuri ale mai multor tabere,lupta pentru detinerea puterii,lucruri de baza de la care pleaca si neincrederea populatiei in politicieni. Nic USR nu vad sa fie altfel ,indiferent ce spune domnul acesta presedinte de filiala,sau presedintele partidului.
  De fapt asta e regula,politicienii fac jocuri de putere,iar tara…se duce in neant.
  Domnule “cu plecatul din tara” de ce sa plece un om care cat de cat spune adevarul si realitatea romaneasca ,iar opinia sa este impartasita,ceea ce mi se pare grav ,de cei mai multi oameni care sunt in tara ,nu de cei de afara,Domnilor cu USR sau orice alta formatiune politica vreti voi,Romania nu se va schimba decat atunci cand fiecare dintre noi vor recunoaste unde suntem,ne vom cunoaste adevarata istorie si vom constientiza ca fiecare dintre noi trebuie sa ne schimbam si sa acceptam ceva bun de la altii, pe care sa il punem in practica(ma refer la tarile dezvoltate), nu sa tot ne dam rotunzi cine suntem si sa nu facem nimic ca de fapt..noi le stim pe toate.
  USR-ul ,pana la momentul accesta nu mi -a inspirat increderea ca ar putea aduce schimbarea in aceasta tara,sunt firavi ,iar cand te uiti ca un partit, ce se pretinde a fi format din oameni noi,cu statut superior,deja practica involuntar, aceleasi jocuri politicianiste…deznadejdea creste.
  concret ,avem nevoie de oameni cu curaj,care sa spuna “in tara lucrurile nu sunt in regula in primul rand la noi ,la cetatenii obisnuiti,aici trebuie sa lucram noi. toti politicienii vin sa ne spuna ce fel de Romanie vor pentru copii lor,nimeni nu vine sa ne spuna….”oamenilor..suntem aici …trebuie sa ne schimbam ,sa ne sacrificam si sa facem urmatoarele …

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un roman adevarat

  v.a hipnotizat Barna pe toti…ati tras ca prosti in campanie, o multme de tineri inteligenti si v.ati ales cu securistul de Barna, cu popa de Belei si cu moldovenul-evreu Echert…..Nicusor Dan a disparut, Clotilde a disparut, spirtul liber si cinstit a disparut…USR se indreapta spre alte idei…mai avem o spranta cu Cilos si RO+…poate ultima

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact