X
broscarie stefan cel mare 147

Străzile din Broscărie, scoase la licitație pentru reparații capitale

La două milioane de lei sunt evaluate lucrările de reabilitare a străzilor din zona Broscărie – strada Ștefan cel Mare nr 147. Lucrările au fost scoase la licitație.

Procedura de atribuire a contractului de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare a străzilor și aleilor din zona amintită prevede că în termen de 45 de zile de la semnarea contractului trebuie realizat proiectul tehnic, iar după recepția acestuia lucrările trebuie finalizate în termen de cel mult trei luni.
“Proiectul prevede reparații capitale ale carosabilului și trotuarelor, amenajarea a aproximativ 100 de locuri de parcare, reabilitarea rețelei de canalizare pluvială și amenajarea tubulaturii subterane pentru coborârea cablurilor suspendate. Reamintim faptul că în această zonă iluminatul public a fost modernizat, fiind instalați stâlpi noi cu corpuri de iluminat cu LED. Sistemul de iluminat a fost pus în funcțiune în luna ianuarie a acestui an“, se arată în comunicatul transmis redacției Turnul Sfatului de către reprezentanții administrației sibiene.

Termenul limită de depunere a ofertelor de către firmele interesate este ziua de 17 aprilie.

Sursa foto: Google Earth

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact