Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Mașină furată din curte, la doi pași de Piața Mare

Mașină furată din curte, la doi pași de Piața Mare

Actualizare. Mașina a fost găsită într-o altă curte, pe o stradă din apropiere.

„Am găsit mașina în zonă, aproape de strada mea, într-o curte. Am plecat să o căutăm prin oraș, pe unde am putut, și la un moment dat am zis să o căutăm pe aici prin apropiere. Una dintre fetițe a găsit-o într-o curte, imediat după colț. Era abandonată acolo, dar fără cheie. Așteptăm să vedem ce va găsi poliția”, spune femeia a cărei mașină a fost furată azi-dimineață.
Mașina care a fost furată în această dimineață în jurul orei 7:00 dintr-o curte de pe Strada Arhivelor a fost găsită pe strada Timotei Popovici în urmă cu o oră. Poliția continuă investigațiile în acest caz.

 

Știre inițială.

O familie s-a trezit azi-dimineață cu mașina furată din propria curte, chiar în centrul Sibiului. Un bărbat a intrat în curte, a profitat de faptul că șoferul a lăsat mașina pornită și s-a dus să deschidă poarta, a intrat în mașină și a plecat. Proprietarii au sunat imediat la 112. Incidentul s-a produs într-o curte de pe strada Arhivelor.

Un șofer a urmărit neputincios cum un bărbat i-a furat mașina din curte în această dimineață, de față cu el. În momentul în care tânărul a vrut să deschidă poarta, bărbatul despre care șoferul spune că ar fi fost drogat, s-a urcat la volan și a plecat cu mașina. Nu înainte să stea puțin de povești însă cu șoferul, spune mama acestuia.

„Băiatul se pregătea să plece la servici, a coborât în curte, a pornit mașina și voia să deschidă poarta să iasă în stradă. Un domn bine făcut, în blugi, tricou verde și șlapi era în curte și se uita în sus. Atunci când băiatul l-a întrebat ce face, bărbatul a spus că voia să găsească pe cineva anume. Băiatul meu i-a spus că persoana respectivă nu locuiește aici și s-a îndreptat spre poartă să deschidă. Lăsase mașina pornită să se încălzească, iar în momentul în care s-a întors la mașină, bărbatul se urcase deja la volan. A încercat să îl convingă să coboare din mașină, dar bărbatul i-a spus că el se duce la muncă în locul lui astăzi. După mai multe încercări de a-l convinge să coboare, hoțul a plecat efectiv din curte cu mașina. Băiatului i-a fost frică să se apropie de el, pentru că bărbatul bolborosea, părea drogat și nu se știe...poate scotea un cuțit la el, cine știe”, spune mama șoferului.
Imediat după producerea evenimentului, proprietara mașinii a sunat la 112 și a anunțat furtul.
„Plângerea face obiectul unui dosar penal instrumentat de Serviciul Investigații Criminale, dosar în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.
Dacă va fi prins, bărbatul riscă pedeapsa cu închisoarea sau o amendă. Cei care observă mașina în trafic, o Skoda Octavia 2 argintie, cu numărul SB 48 VTR pot să contacteze proprietarii la numărul de telefon 0751146143 sau pot suna la 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Flaviana Ritivoi

Acum 5 ani

E bine la Sibiu!!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nicoleta din V Aurie

Acum 5 ani

...am stiut eu de ce plec din Sibiu !!! :)
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 5 ani

Evident nu suntem normali: cineva se ofera sa mearga la slujba in locul nostru si-l reclamam Politiei iar altii blureaza numarul de inmatriculare al autoturismului dupa ce il fac public in apelul civic de cautare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus