Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Mesajul de Paști al primarului comunei Șura Mare, Cornel Liviu Marin

Mesajul de Paști al primarului comunei Șura Mare, Cornel Liviu Marin

Dragi locuitori ai comunei Șura Mare, dragi sibieni,

Asemeni tuturor creștinilor ortodocși, ne regăsim înaintea sărbătorii Învierii Domnului Iisus Hristos, una din cele mai mari sărbători din istoria credinței, cea care ne oferă încredere într-un viitor în care să putem găsi Lumina.

Vă doresc să regăsiți această lumină în pace și bucurie, în mijlocul familiei și alături de cei dragi. Împreună să descoperiți adevăratul înțeles al cuvintelor pline de har și înțelepciune rostite de preoții parohi în noaptea Învierii.

Sărbătoarea Învierii lui Iisus Hristos este un moment propice pentru regăsirea valorilor morale creștine care au făcut ca omenirea să prospere și să progreseze în ultimii mai bine de 2000 de ani. Prin urmare, miracolul şi lumina Învierii Domnului Iisus Hristos să vă dăruiască înţelepciunea de a crede şi de a vă bucura de tot ceea ce este frumos în jur.

Hristos a Înviat!

Cornel Liviu Marin, Primarul comunei Șura Mare

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus