Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
6°C

13 echipaje de pompieri asigură protecţie în Vinerea Mare și Noaptea de Înviere

13 echipaje de pompieri asigură protecţie în Vinerea Mare și Noaptea de Înviere

Pentru a diminua riscul de a se produce evenimente nedorite în perioada Sărbătorilor Pascale, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu va lua măsuri menite să asigure un nivel ridicat de protecție la nivelul comunităților.

În seara zilei de vineri, 06 aprilie, dar și în Noaptea de Înviere, în apropierea unităților de cult, unde este preconizat un aflux mare de persoane, vor fi dislocate, din cadrul ISU Sibiu, un număr de 13 echipaje operative de pompieri cu autospeciale și mijloace de intervenție, pentru optimizarea timpului de răspuns în cazul producerii unor situații de urgență.

Pompierii sibieni vor fi prezenți pe toată durata desfășurării slujbelor religioase în zilele de 06 aprilie, începând cu ora 18:00 și 07 aprilie, începând cu ora 20:30, la Biserica din lemn de la Muzeul Astra, Catedrala Mitropolitană și biserica de pe b-dul M. Viteazu, din municipiul Sibiu, la biserica din cartierul Vitrometan în municipiul Mediaș, Biserica Ortodoxă din orașul Agnita, dar și la mănăstirea Pelișor, mănăstirea Cârțișoara și mănăstirea Orlat.

Totodată, răspunsul la eventualele urgenţe medicale va fi asigurat, în această perioadă, prin intermediul echipajelor SMURD, disponibile zilnic, care vor asigura primul-ajutor medical şi transportul persoanelor aflate în dificultate la unităţile spitaliceşti.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus