X
masina politie ziua politiei politie (1)

Fără permis, cu numere false și cu alcool la bord, prinși în județul Sibiu

Trei bărbați au fost prinși ieri de polițiștii sibieni, că ar fi comis diferite infracțiuni la regimul rutier, în Porumbacu de Jos, Ocna Sibiului și Mediaș.

În jurul orei 13,00, pe DN 1, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în localitatea Mârșa. În urma verificării autoturismului, s-a constatat că numărul de înmatriculare aplicat este fals, pe numele șoferului întocmindu-se dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Un al doilea bărbat a fost prins câteva ore mai târziu, în jurul orei 16:00, în localitatea Ocna Sibiului, pe strada Mihai Viteazu. Șoferul de 40 de ani se afla la volan deși consumase alcool în prealabil. La testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat astfel încât pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Cel de-al treilea șofer a fost prins la ora 19:00, în municipiul Mediaș. Polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Lucian Blaga de către un localnic în vârstă de 27 de ani. În urma verificărilor s-a stabilit că medieșeanul nu deține permis de conducere, iar autorizația de circulație provizorie a autoturismului este expirată din data de 13 martie. În consecință, polițiștii au deschis un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact