X
AF portret 29.03.2018-1

Mesajul primarului Astrid Fodor cu ocazia Sfintelor Paști pentru credincioșii ortodocși

Săptămâna mare se apropie de final, iar credincioșii ortodocși sunt pregătiți acum să sărbătorească Învierea Domnului. Prin semnificația sa, Sărbătoarea Pascală are darul să întărească credința și să reaprindă în suflete speranța, iertarea și bunătatea. Sunt calități și sentimente pe care trebuie să ne bazăm mereu ca oameni, în relația cu cei care ne înconjoară. Vă doresc să primiți de Paște pacea care vine odată cu aceste valori creștine și să le păstrați în suflet mai mult decât ține sărbătoarea luminată.

Dincolo de grija pentru suflet, vă doresc să vă bucurați de această sărbătoare împreună cu cei dragi, cu bucate alese și gânduri bune!

Paște fericit! Hristos a înviat!

Astrid Cora Fodor

Primarul Municipiului Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Rafila Susai

  Suntem mandri ca in anul Centenarului avem atatea femei capabile in conducere: de la dna Dancila, dna Vasilescu, dna Firea in Bucuresti pana la doamnele primar si prefect ale Sibiului!!! Singura care strica peisajul e dna Kovesy, putea fi cel mai perfect moment pentru femeile din politica.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alzara 1918

  Alături de ortodocși mai prăznuiesc greci catolicii și neoprotestanții de limba romană ( cei desprinși din ortodoxie ) .

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  George SB

  Singurul mesaj de apreciat care ar putea veni din partea doameni Fodor ar fi unul legat de demisie. Nu-i pasa nimanui de urarile ei de sarbatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Anunțuri publice
 • Contact