X
lucrari blvd coposu (1)

Bulevardul Corneliu Coposu se închide 3 zile pentru asfaltare (CP)

Primăria Sibiu efectuează în această săptămână lucrări de reparații pe bulevardul Corneliu Coposu. Până în prezent carosabilul a fost pregătit pentru turnarea noului strat de asfalt, lucrare ce va fi efectuată în acest sfârșit de săptămână.

Astfel, începând de vineri, 13 aprilie, ora 6 și până luni, 16 aprilie, ora 5 dimineața, circulația pe întreg bulevardul Corneliu Coposu va fi închisă, de la Piața Unirii până la strada Constituției. Șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare, în funcția de direcția de deplasare.
De asemenea, în intervalul menționat mijloacele de transport public Tursib vor circula pe rute deviate. Vor fi afectate traseele 2, 5, 10, 12, 13, 17, 22 și 118. Pentru a consulta traseele modificate, călătorii sunt rugați să acceseze următorul link: http://tursib.ro/news/show/270. În plus, anunțul va fi afișat în formatul tipărit în stațiile afectate de această deviere.
Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing
Primăria Municipiului Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sofer

  inca o data dam dovada ca suntem incapabil sa lucram cu tehnologie, pe dincolo in tarile dezvoltate cum vrem si noi sa ajungem, au masini care decoperteaza asfatul uzat, in spatele lor masini care curata, matura,apoi urmeaza masini care toarna asfaltul, asta km intregi in 3 zile noi avem 1 km pe sens, pentru noi inca sunt SF bine ca le vedem pe youtube si cand te gandesti ca se cheltuie o gramada de bani pe nimic, tot noi suferim, bine ca aceptam lucrurile asa

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sibian

  si dupa ce e proaspat asfaltat o sa vina animalele alea de la Red Bull Romaniacs…si o sa distruga tot!!! asa cum se intampla in fiecare an!!! deja se vede ca au distrus zona verde de pe margine (in poza se vede ca ce au frezat au lasat pe zona verde!!!) oare in primaria Sibiu sunt chiar numai ignoranti si incompetenti ???

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Prostie si nepasare

  Foarte frumoase bulevardele, pacat ca, fara exceptie, cand intri intre blocuri, iti rupi masina! Tanti Fodor sta oare la bloc? Nu cred. Prostie si incompetenta. Primaria Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact