X
masina politie parcata neregulamentar

Polițist ”avariat” cu un sandviș pe zona interzisă

Un polițist din cadrul IPJ Sibiu a oprit mașina pe zona hașurată de pe Calea Dumbrăvii și a lăsat-o pe avarii până și-a cumpărat un sandvici.

Evenimentul a avut loc zilele trecute și a fost surprins de un sibian, care a transmis fotografia pe adresa redacției.

”Polițistul a oprit pe zona hașurată, a pus pe avarie și s-a dus la Marietto. Oricum, erau și alte mașini oprite acolo, dar nu păreau să fie de la instituțiile statului. Măcar când e cu mașina de poliție și îmbrăcat în uniformă poate și respectivul să nu mai oprească pe zone interzise, că aduce un prejudiciu de imagine instituției. Inițial, am crezut că vrea sa-i amendeze pe cei care au oprit pe hașură, dar când am văzut ca a pus pe avarie mi-am dat seama că era flămând. Mi s-a părut că avea și o hârtiuță în mână, probabil era o listuță cu ce avea de cumpărat și pentru colegi/șefi”, a transmis sibianul care a asistat la scenă.

Conducerea IPJ Sibiu a demarat o anchetă.

”În urma vizualizării materialului foto la care faceți referire, conducerea Inspectoratului de Poliție al Jud. Sibiu a dispus efectuarea de verificări prin Compartimentul Control Intern. În funcție de concluziile acestor verificări, vor fi aplicate măsurile legale în consecință”, a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  wick

  dupa ce am citit comentariul cetateanului am pufnit in ras cand am citit incheiere scrisa mai jos , cu aliniat, sobra, exacta, politieneasca: Conducerea IPJ Sibiu a demarat o anchetă. :)))))))) daaaaaaaaaaa. cu siguranta….inainte sau dupa ce mananca sandvisurile????

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  roby

  Sunt oameni si ei! De multe ori ii vezi in trafic vorbind la telefon in timp ce conduc autoturismul institutiei, nesemnalizand la schimbarea directiei de mers, neacordand prioritate pietonilor, parcand pe locuri interzise, etc. Cu toate ca ai asteptari ca macar atunci cand poarta uniforma prin comportamentul lor sa fie un exemplu pentru ceilalti!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Lu

  Zona aceea hașurată ar cam trebui înjumătățită. Pe jumătatea de dinaintea trecerii de pietoni trebuie extins trotuarul și protejat cu stâlpișori, ca să nu se mai poată parca acoolo și să se asigure vizibilitatea asupra trecătorilor pe zebră. Pe cealaltă jumătate se mai pot marca 2 locuri de parcare. Just do it!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact