Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Vicepreşedintele CJ Alba a fost găsit spânzurat

Vicepreşedintele CJ Alba a fost găsit spânzurat

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, miercuri dimineaţa, într-o locuinţă din Alba Iulia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că vicepreşedintele CJ Alba s-ar fi sinucis, fiind găsit mort într-o locuinţă din Alba Iulia.

”Avem o echipă de cercetare la faţa locului. Se pare că este vorba despre o sinucidere”, a spus Luminiţa Prodan.

În vârstă de 41 de ani, Alin Cucui era căsătorit şi avea un copil.  A fost reales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba în iunie 2016, prin votul consilierilor judeţeni. El a candidat pe listele PNL la alegeri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

sibianul

Acum 5 ani

Acest domn nu este cumva fiul fostei directoare de la fabrica Portelanul din Alba =Iulia/ oricum, pacat de el... chiar daca ar fi ajuns la puscarie, nu trebuia sa faca acest gest ireparabil... Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familiei...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus