X
la placinte spatiu

McDonald’s va deschide din vară un restaurant în centrul istoric al Sibiului

Negocierile reprezentanților McDonald’s pentru închirierea unui spațiu în centrul istoric al Sibiului s-au încheiat prin parafarea unui contract pe o perioadă de cinci ani, cu posibilitatea de prelungire.

Inițiate de mai multe luni, negocierile pentru închirierea unui spațiu în centrul istoric al municipiului Sibiu s-au încheiat în urmă cu aproximativ două săptămâni. “A fost semnat un contract pe o perioadă de cinci ani, cu posibilitatea prelungirii acestui termen. Cei de la McDonald’s intenționează să deschidă restaurantul în vara acestui an“, au declarat pentru Turnul Sfatului surse apropiate părților semnatare ale contractului.
Spațiul închiriat se află pe strada Nicolae Bălcescu, la numărul 24. Este vorba de clădirea cu două niveluri supraterane în care a funcționat și restaurantul La Plăcinte, după ce a găzduit cofetăria Redal Cafe.
Solicitați în scris, reprezentanții McDonald’s nu au comentat încheierea contractului.

Alte surse apropiate negocierilor purtate cu reprezentanții lanțului care numără 67 de restaurante în România arată că viitorul fast-food din centrul Sibiului va fi amenajat cu un nou concept asemănător celui din centrul istoric al Aradului. Aici, restaurantul deschis în 1997 a fost remodelat anul trecut în urma unei investiții anunțată în sumă de 2,5 milioane de lei.
În prezent, sub sigla McDonald’s, în Sibiu funcționează două restaurante.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

13 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Relucu Broscatan

  Mai urmeaza si o sucursala Kon Tiki si una Nea Gigi’s Smalls, si centrul nostru va fi cel mai frumos din tara si poate chiar din Europa! La Sibiu ne dezvoltam BINE!!!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Cocos

   Nici o legatura intre ele, se vede ca habar n-ai ce vorbesti. Probabil ca ai fi vrut tu sa fie alea, ca doar atata poti…. in orice oras mare din lumea asta, există Mc Donalds in centre. Ai iesit vreodată din satul unde zaci? Nu sunt fan de-al lor, cred ca nu intru o dată pe an la ei, dar asa se poartă.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  bobby69

  Lasa mai broscarule ca nici cu restaurantele “traditionale” nu ne e rusine, e plin de ele in centrul orasului, nu te-ai saturat de ciorbe, mici, ciolane, gogosi, covrigi ? Cam asta este in centrul Sibiului. Sibiul are cel mai mare procent de bolnavi cu afectiuni cardio vasculare din tara….de “sanatos” ce mananca locuitorii lui.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bacovia

  Sunt curios dacă și cei de la MC Donalds vor respecta în orice măsură statutul de centru istoric european al Sibiului, și vor opta pentru o fațadă mai puțin stridentă decât cea obișnuită de mall/benzinărie. În acest sens avem exemplele relativ pozitive ale giganțiilor internaționali Vodafone și Orange cu magazine în Piața mare

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alexandrina Buiuc

  Puteau sa faca sediul USR acolo, cel mai tare partid din tara merita un sediu pe masura! Dl Iohannis, dati-le lor cladirea aceasta!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zaharie Sangeorzan

  Sibiul este orasul cu cea mai mare dezvoltare, bunastare, cultura si civilizatie din Europa! Aici se ingemaneaza traditiile romanesti autentice cu afluxul de know-how strain, rezultand astfel, o metropola comparabila poate doar cu Londra si Barcelona! Sibiul este un etalon de civilizatie contemporana!

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact