X
29790552_1963349873979835_398232088132106349_n

Acțiuni de ecologizare. Curățenie pe malurile Oltului și în Parcul Subarini

În cursul zilei de mâine și săptămâna viitoare sunt programate la Sibiu două acțiuni de ecologizare, una în Parcul Subarini și cealaltă pe malurile Oltului.

Prima acțiune este organizată de Filiala Pescarilor Sibiu și vizează malurile Oltului. Acțiunea se înscrie în planul obișnuit al AJVPS Sibiu, care și-a propus să ecologizeze constant locurile de pescuit cu ajutorul voluntarilor.

”O să mergem de la Mârșa spre Avrig și dacă avem destui participanți la acțiune vrem să curățăm și zona din direcția Mârșa – Racovița. Suntem pregătiți cu remorcuțe, saci de gunoi, iar primăria Avrig își dă concursul. Ni s-au alăturat și persoane din afara asociației, iubitori de natură, precum membrii unei asociații mici de pescari la crap, cărora le mulțumim”, a declarat pentru Turnul Sfatului directorul AJVPS Sibiu, Romeo Stoicescu.

Acțiunea va debuta în jurul orei 08:00, în spațiul din vecinătatea haltei Mârșa.

Cea de-a doua acțiune este organizată de Asociația Eco Drumeții Montane și la ea sunt așteptați cât mai mulți voluntari.

”Este cel mai mare spaţiu verde din inima Sibiului care găzduiește locuri de joacă pentru copii și o priveliște energizantă, frumoasă și relaxantă asigurând producerea oxigenului necesar tuturor şi contribuind la reducerea efectelor poluării. Am introdus și acest parc în seria cu acţiuni de ecologizare care chiar dacă este puțin diferit pentru noi, dorim să luăm la rând aleile şi spaţiile verzi din preajmă, adunând toate gunoaiele aruncate pe jos, din pârâu sau printre copaci. Așadar ne dorim și vă așteptăm la cât mai mulți voluntari, de la cel mai mic până la cel mai mare! Dorim ca în urma acestei acţiuni să îi oferim parcului, o formă pur sălbatică și nealterată a naturii!”, au transmis organizatorii.

Cine vrea să participe este așteptat în 21 aprilie, de la ora 09:00, în zona Hotelului Parc. Asociația Eco Drumeții Montane pune la dispoziție saci menajeri și mănuși de protecție.

Citește și:

Premieră la Sibiu: Aproape 200 de pescari au strâns peste o mie de saci de gunoi de pe malurile Oltului

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Adrian

  Ce voluntari ai AJVPS Sibiu? Poate oameni OBLIGATI sa faca voluntariat pentru a beneficia de reducere la avizarea permisului de pescuit.
  Niste HOTI nu mai stiu cum sa “produca ” bani.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Popescu

   Adrian e un puturos căruia îi place să stea printre PET-uri și pungi și să pescuiască. Nu ți-e un pic așa jenă? Chiar nu îți pasă că malurile unde pescuiți sunt niște ghene de gunoi?

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Alexandrina Buiuc

    Eu nu ma murdaresc pe maini de rame si viermusi ca saracii, eu imi innobilez degetelele cu tastatura de Mac si touch Retina de IPad!!! Pe mine nu ma intereseaza natura care depaseste parcul Sub Arini, de ce sa ma amestec in astfel de actiuni?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Popescu

  Felicitări celor două organizații. Doar stând și așteptând să se facă curat de la sine sau enervându-ne că unii sunt needucați nu ajută. Trebuie pus osul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact