Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

I-a furat 500 de lei unei femei, într-o farmacie

I-a furat 500 de lei unei femei, într-o farmacie

Polițiștii sibieni au prins ieri o femeie, în vârstă de 30 de ani, acuzată că, în decembrie anul trecut, i-ar fi furat 500 de lei altei femei, în timp ce se afla într-o farmacie.

Ieri, 12 aprilie, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut o femeie cercetată penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. În 24.12.2017, femeia în vârstă de 30 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu, i-ar fi sustras suma de 500 de lei clientei unei societăți comerciale din municipiu. Persoana în cauză a fost reținută 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca, la data de 13 aprilie, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea dispunerii unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Biroului Investigații Criminale Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus