Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Meci acasă pentru BC CSU Sibiu. Joacă împotriva piteștenilor

Meci acasă pentru BC CSU Sibiu. Joacă împotriva piteștenilor

Baschetbaliștii sibieni debutează mâine în returul TOP 6 cu o nouă partidă care se va desfășura la Sala Transilvania.

BC CSU Sibiu are parte sâmbătă, pe teren propriu, de o nouă confruntare din TOP 6, cu BCM U FC Argeș Pitești. Meciul începe la orele 18:00 și va fi transmis LIVE pe FRB TV.

„Suntem bine, din punct de vedere al sănătății. Vrem să recuperăm, din nou, înfrângerea suferită în deplasare, să încercăm să câștigăm meciul de acasă. Ar trebui să facem un meci mai bun și în apărare, dar și din punct de vedere al circulației mingii, în atac. Si mă aștept să văd treaba aceasta, începând cu meciul cu Piteștiul. Ne așteaptă returul din TOP 6, în care toate meciurile sunt grele și importante, atât pentru noi, cât și în ceea ce privește clasamentul. Cu siguranță băieții vor da tot ce au mai bun în momentul acesta și vom încerca să facem un meci bun”, a spus Dan Fleșeriu.
Tichetele de acces s-au pus în vânzare online pe www.csusibiu.ro și pe www.kompostor.ro și se vor comercializa până în această seară la ora 20:00, urmând ca biletele rămase disponibile să poată fi cumpărate sâmbătă, direct de la caseria Sălii Transilvania, înainte cu o oră de startul partidei.

Accesul suporterilor în sală se va face doar pe intrarea principală. Accesul în sală, pe intrarea dinspre parcare va putea fi făcut doar de către sportivi, staff-urile echipelor, oficiali și reprezentanți ai mass mediei acreditate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus