X
accident loc de joaca

Cazul fetiței lovite la locul de joacă. Rămâne internată la neurochirurgie

Actualizare, ora 18.42

Fetița este în continuare internată la Spitalul Clinic Județean Sibiu, la secția de neurochirurgie, iar din primele date reiese că are lovituri la cap și la coloană, însă este stabilă și conștientă. ”Are traumatisme la cap și la coloană, este conștientă, însă mai multe date vom afla în această seară”, spune purtătorul de cuvânt al Spitalului CLinic Județean Sibiu, Decebal Toderiță.

Știre inițială:

Fetița care a fost lovită de o bârnă dislocată dintr-un ansamblu cu tobogan la un loc de joacă din cartierul Valea Aurie va rămâne internată la Spitalul Clinic Județean Sibiu, secția neurochirurgie. Deși se pare că nu are o lovitură gravă, doctorii au decis să o mențină sub observație o vreme.

Fetița a fost internată inițial la Spitalul de Pediatrie Sibiu, având leziuni la cap și coloană. A fost transferată apoi la Spitalul Clinic Județean  la secția de neuochirurgie.

O fetiță a ajuns la spital în vineri seară, după ce o bârnă din ansamblul unui tobogan s-a prăbușit peste ea. ”O fetiță a fost lovită de o bârnă care s-a dislocat dintr-un capăt și a căzut, rămânând la primul nivel. A suferit răni la nivelul capului și al spatelui și a fost transportată la spital. În momentul producerii accidentului era însoțită de mamă, ea a și semnalat evenimentul prin 112. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au efectuat cercetare la fața locului, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii acestui accident”, a declarat pentru Turnul Sfatului purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Locul de joacă din Valea Aurie a fost amenajat de SC DPC SA în anul 2013, iar administrația locală a cheltuit pe echipamentele montate  aici 235 mii lei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Kunu

    Loc de joaca, 😀 sibiul nu are locuri de joaca. Sunt glume proaste cele existente, nu mai zic de celebra vechitura din sub arini! Multumim johannis, multumim fodor! Zero barat la locuri de joaca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact