X
156120117_1_644x461_spatiu-comercial-in-sibiu-zona-ultracentrala-sibiu_rev025

Milionarii din centru. Cu cât se vând imobilele din centrul istoric al orașului

Niciun imobil scos la vânzare în centrul istoric al Sibiului nu scade sub un milion de euro. Din șapte anunțuri postate de agențiile imobiliare, cel mai mic preț este de 1,19 milioane de euro și se referă la un imobil cu cramă, parter, etaj și mansardă, în total o mie de metri pătrați. ”Acest imobil poate reprezenta o investiție ideală pentru cei interesați să deschidă o afacere profitabilă sau a celor interesați să-l transforme într-un restaurant, hotel, spațiu comercial etc. Potențialul de dezvoltare al acestui imobil este unul extraordinar, fiind unic proprietar”, scrie în anunț.

O casă întreagă aflată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu este scoasă la vânzare cu 1,2 milioane de euro. Aceasta are o suprafață totală construită de 960 mp, și o curte interioară de 130 mp. Se acceptă și schimburi. ”Prețul de vânzare solicitat de proprietar este de 1.200.000 Euro ușor negociabil. Pentru acest imobil se acceptă și variante la schimb cu proprietăți mai mici sau teren intravilan pretabil construcție bloc+ diferență de bani. Imobilul este deținut de persoană fizica și nu prevede adaos de TVA la prețul menționat”, se arată în anunț.

156120117_1_644x461_spatiu-comercial-in-sibiu-zona-ultracentrala-sibiu_rev025

Tot 1,2 milioane de euro se cer pentru o clădire în care funcționează acum un restaurant și o cafenea. ”Imobilul cuprinde două puncte de acces și este împărțit în două spații comerciale. Acestea se întind pe o suprafață utilă de 650 mp utili, împărțiți astfel: 10 camere, 5 holuri, 4 bai. -imobil cu multiple destinații (pretabil restaurant, fast food, spațiu birouri, spații comerciale, etc.)”, scrie în anunț.

208900977_3_644x461_spatiu-comercial-in-inima-sibiului-650-mp-zona-top-birouri-spatii-comerciale_rev016

Pentru un boutique-hotel din centrul Sibiului se cere 1,350 milioane de euro. Hotelul are subsol, parter, trei etaje și mansardă, având o suprafață totală de 1280 de mp. ”Hotelul dispune de sală de conferințe cu 30 de locuri, dotată corespunzător, bar, sala fitness, salon de mic dejun, bucătărie dotată cu aparatură profesională. Hotelul se vinde dotat, mobilat și utilat având toate autorizațiile la zi. Afacerea este profitabilă, hotelul având un grad mare de ocupare,  verificabil și în contabilitate”, îi fac reclamă agențiile de imobiliare.

192347771_6_644x461_oportunitate-hotel-boutique-4-in-sibiu-centrul-istoric-_rev040

Pentru un alt imobil de pe Nicolae Bălcescu, pretabil pentru hotel, după cum consideră proprietarii se cer aproape 2 milioane de euro – 1,99 milioane. ”Imobilul are structura și zidurile foarte bune, întărite, mai este necesară doar renovarea pentru tipul de activitate dorit”.

179314275_1_644x461_casa-single-spatiu-comercial-pe-nicolae-balcescu-sibiu (1)

Un hotel cu 60 de camere în centrul istoric al orașului este scos la vânzare pentru 2,4 milioane de euro. Demisolul este format dintr-o cramă rustică de 121 mp pentru 70 de persoane, cu salon separeu de 38 mp, lift, magazie pentru alimente 25 mp și spălătorie.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

15 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Calin

  Nu este prost cine cere, spor la vanzare. Cine are bani de albit..sa-i albeasca si sa plateasca.Altfel imi par niste preturi lipsite de logica si de bun simt. Pentru Sibiu si pentru RO.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  McD

  …mai mult spatiile de cazare sunt scoase la vanzare…nu se mai poate lucra la negru sau ce se intampla?…au migrat turistii cu bani in alte orase sau in alte tari??….sau este centrul Sibiului asa de anost ca nu mai atrage chiar niciun investitor?….multe intrebari fara raspunsuri…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Fudonk

   Pentru cultura ta generală , încearcă sa găsești un loc de cazare decent in Sibiu liber pentru anul 2019, apoi vei avea răspunsul !!!
   Postări făcute de oameni care habar nu au cum se fac afacerile și câți bani se încasează zilnic cu o afacere in centru , și mai ales , extrem de invidioși și freustrati…

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Business admnistration

   Exemple concrete poți sa oferi?
   Sau dai asa ca la Latrina 3 , fără dovezi dar cu tupeu ?
   Acest forum are un grad de infestare cu șomeri și asistați social de peste 90%, plini de frustrări și neîmpliniri , habar n-au ca cu o afacere in centru se fac câteva mii de euro pe luna….
   A spus ceva Lăpușneanu , nu mai scriu ce, e doar pt cunoscători :)
   Mare dreptate a avut , și e încă valabilă chiar și după câteva sute de ani!

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Locatar strada “Pacienţii”

    Amice, esti i…t! Tot pentru cunoscatori (nu e cazul tau), l-am citat pe Caragiale (ma indoiesc sa i-ti fi trecut prin mana pt ca ai fi avut alta prestatie)!

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     Business admnistration

     Sa “i-ți “fi trecut prin mâna ????
     Serios??Tu vorbești de Caragiale:)))
     Am mai multă vacanța decât școala ai tu…
     Ai reușit sa te faci de kakao, again:)))
     Cei cu nivelul tău de școlarizare poarta veste fosforescente și lucrează de noapte:))

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bacovia

  Dacă un apartament cu 3 camere se vinde la 70-75.000 înafara Sibiului, iar unul în zona relativ centrală la 100.000, probabil ca pe centru un apartament similar s-ar vinde cu 200.000. Dacă mai ținem cont și de faptul ca potențialul comercial al zonei umflă prețul cu cel puțin 25%, pare cumva echitabil… pentru cine are vreo 2-3 milioane (căci clădirile mai trebuie și renovate și dotate corespunzător activității) cu care nu are ce face și e dispus să le riște într-o afacere fără garanții legate de amortizare și profit. Cine are banii cu siguranță că fie are mult mai mulți și nu rămâne în drum dacă eșuează, fie nu a muncit acești bani în niciun fel.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Business admnistration

   Mai nea Bacovia , milioane de euro nu se fac din munca!!!
   Ori furi , ori faci afaceri.
   Ia-ți un job , și nu mai posta cu 10 nickuri diferite , prostia e ca uleiul , iese la suprafața , oricât ai schimba nickul , se vede ca ești tu !

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  nedumeritul

  Ciudat… daca au amenajat hotel, crama, sala de conferinte, sal a de fitness, totul in centrul istoric si functioneaza, de ce il vand?! proprietarii vor sa se retraga intr-o casuta la tara sa cultive dovlecei sau vor sa calatoreasca prin lume?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Erlkonig

   Poate pur si simplu vor sa nu mai lucreze, dupa ce au contruit, probabil in multi ani, o afacere care merge. Si eu am vandut cand m-am saturat de alergat dupa clienti.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gaius

  Avand in vedere evenimentul ce are loc in 2019 la SIBIU….se intelege ,,euforia” cresterii preturilor….nu doar in centrul istoric.
  Terenuri la fel sant de interes.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Till Eulenspiegel

  Vine criza?Vinzi ditamai hotelul din buricul Capitalei Culturale,locomotiva financiara a Regiunii, cu un maruntis de 2,4 milioane cind Ministerul de Externe cauta chilii pentru presedinti cu pretentii de care n-a auzit nimeni?Chiar,unde dracu’ vor fi cazati fandositii ,sau se amina Summitu’ pentru o data ce va fi comunicata ulterior?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact