Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Video | Rost metalic desprins pe podul peste Lotrioara, pe Valea Oltului. Sensul de mers Sibiu - Vâlcea este blocat

Video | Rost metalic desprins pe podul peste Lotrioara, pe Valea Oltului. Sensul de mers Sibiu - Vâlcea este blocat

Circulația se desfășoară alternativ pe Valea Oltului, sâmbătă dimineața, ora 9,20, la km 241+600 m, la intrarea în județul Sibiu. Potrivit IPJ Sibiu, rostul metalic de la podul peste Lotrioara s-a desprins și s-a înălțat. Sensul de mers Sibiu - Vâlcea este blocat.  Un autotren a suferit avarii la rezervor. Din fericire nu s-au înregistrat victime în acest incident.  La fața locului intervin cei de la Drumuri Naționale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră se desfăşoară restricţionat pe DN7, pe un fir, alternativ în ambele sensuri, la kilometrul 241+600 de metri, din cauza unui rost de dilatare care s-a desprins din sistemul de prindere. Polițiștii recomandă şoferilor să ruleze cu prudenţă în zona afectată.

foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

florin

Acum 5 ani

daca militienii au observat un pericol pe drum, de ce nu stau acolo sa dirijeze circulatia pana acesta vva fi inlaturat ? sunt plecati dupa shaoorme sau in bosccheti sa le dea afara ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus