X
30705632_1879201912112399_2389273796910514176_o

Etapa regională a Olimpiadei ”Mind Lab”, câștigată de elevii din Făgăraș

Grupul elevilor Liceului Radu Negru din Făgăraș a câștigat etapa regională a Olimpiadei ”Mind Lab” ce s-a desfășurat ieri la Sibiu. Copii cu vârsta cuprinsă între 9 şi 12 ani din Sibiu, Sighişoara, Făgăraş, Târgu Mureş şi Hunedoara au participat ieri, la Palatul Brukenthal, la etapa regională a Olimpiadei ”Mind Lab”.

În urma jocurilor de Abalone, Checkers, Quoridor şi Octi, cei mai buni s-au dovedit a fi copiii din Făgăraș, urmați de ei din Școala gimnazială „Victor Jinga” Sighișoara – Premiul al II-lea, Școala gimnazială nr.4 Sibiu – Premiul al III-lea, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” Sibiu – Mențiune, Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu – Mențiune, Colegiul Tehnic „Matei Corvin” Hunedoara – Mențiune și Școala gimnazială „Europa” Târgu Mureș – Mențiune.

“Olimpiada ‘Mind Lab’ este un eveniment educaţional ce reuneşte copii din toată lumea într-un minunat campionat al jocurilor de gândire.  Proiectul ”Mind Lab” a început în 1994, când o echipă formată din jucători de Şah, Go şi Bridge, alături de educatori şi psihologi, a iniţiat şi dezvoltat un proiect educaţional pe care l-au numit “Mind Lab”. De atunci, Programul “Mind Lab” a fost aplicat cu succes în mii de instituţii şcolare şi a îmbogăţit vieţile a mai mult de două milioane de copii din aproape 40 de ţări, printre care şi România.

Sursa foto

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact