X
iohannis

PMP: Iohannis nu va candida la alegerile prezidențiale

Vicepreședintele PMP, Radu Cristescu, a declarat în cadrul unui interviu acordat Dcnews.ro că partidul va avea cu siguranță candidat la alegerile prezidențiale, cu atât mai mult cu cât actualul președinte, Klaus Iohannis nu va mai candida pentru un nou mandat. “Da, cu siguranță vom avea un candidat. Să vedem cu cine iese PNL-ul. Domnul Iohannis nu candidează, asta este clar, e cert”, a spus liderul PMP. “Iohannis a fost purtat ca moaștele sfântului Iohannis. (…) Când a venit de la Sibiu, i s-a dat o foaie de parcurs, pe care el o știe. De aceea nu se implică, nu-l interesează. De aceea a acceptat cele trei guverne dezastruoase ale PSD-ului”, a declarat Radu Cristescu, fostul director al Agenției Domeniilor Statului.

În media națională au apărut informații potrivit cărora preşedintele Klaus Iohannis i-ar putea succede lui Donald Tusk la şefia Consiliului European. Vicepreședintele PMP, Radu Cristescu, spune că nu crede în această posibilitate. Fostul premier al Poloniei, Donald Tusk, îşi încheie mandatul în 2019, în acelaşi an în care şi Klaus Iohannis îşi va încheia primul mandat la Palatul Cotroceni.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   ///

   Primul care tremura e chiar dl. presedinte… daca mai-marii nu-l mai sprijina ca sa iasa presedinte? revine la primarie sau merge ca ambasador pe undeva?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ico

  Nu-i tremura nimic lui Iohannis. Poate sa iasa la pensie linistit. Ia pensie de presedinte, ia pensie speciala, ia pensie normala.

  Ii se falfaie lui de PNL si PMP. Daca ajunge sa fie propus si la CE mai bine, daca nu la Boca Raton sau In USA il gasim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact