X
mars antiavort 7

Dragnea: PSD face miting pentru susținerea familiei tradiționale

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat astăzi că va organiza un mare miting pentru susținerea proiectului de modificare a Constituției pe tema familiei tradiționale. ”Am decis organizarea unui miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale, pentru a nu exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a declarat Dragnea.

În 10 aprilie, preşedintele PSD a prezentat priorităţile legislative ale social-democraţilor, care vizează modificarea Codurilor penale, elaborarea noilor legi ale securităţii naţionale şi organizarea referendumului pentru definirea familiei. În privinţa Legii defăimării, Dragnea a spus că aceasta este în stadiu incipient şi că nu reprezintă o prioritate în acest moment, dar că nu renunţă la ea, scrie News.ro. Liderul PSD a precizat atunci că a discutat cu colegii săi din grupurile parlamentare despre referendumul pentru modificarea Constituţiei. ”Este un subiect pe care îl susţinem cu toată tăria şi sper ca în această primăvară acest referendum să se organizeze. (…) Susţinem această modificare a Constiuţiei, că temelia familiei este căsătoria dintre bărbat şi femeie”, a subliniat Dragnea.

La sfârşitul lunii martie, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că iniţiativa de revizuirea a Constituţiei pe tema definirii familiei, care a fost adoptată de Camera Deputaţilor în urmă cu aproape un an, va trece şi de Senat în regim de urgenţă, iar după promulgare va fi organizat referendumul. Dragnea a susţinut că, în acelaşi timp, va fi iniţiată o dezbatere privind oportunitatea reglementării parteneriarului civil în România.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Till Eulenspiegel

  Intr-o tara in care invatamintul de Stat,bugetat,scoate de cel putin doua ori mai multi pochi decit medici demersul e firesc.Propun inlocuirea ,prin lege sau referendum, a ITP-ului cu o sfestanie si a antigelului cu agheasma.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   dancp2

   nu se stie, da daca te recasatoresti cu alta femeie (nu cu unbarbat)aia ce?
   dusa sau nu la biserica?si daca ii mai tinara ca fiul e si mai bine,copilul poate fi si al vecinului de bloc.
   SUCCESURI

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alexandrina Buiuc

  Lumea evolueaza spre bine, spre sexualitatea liber exprimata intre persoane, si chiar animale sau obiecte (vezi statele nordice super dezvoltate) si noi ne blocam in evul mediu cu aceste mitinguri. Sustinem dragostea liber exprimata in toate formele ei!!!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Dragos

   Putem chiar sa-i depasim pe nordici Alexandrina. Sa luam exemplu si de la acei rromi care isi marita fetele cu mult inainte de 14 ani. Ma rog, e mult spus ca le marita.
   Si tot asa sa tot evoluam, sa tot evoluam ..

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   lol

   Deci sustii sexualitatea liber exprimata chiar si in cadrul familiei traditionale, de exemplu cu proprii copii? Ca suntem primii din UE care stim sa ne agresam odraslele in acest fel! Nu ma crede pe mine, citeste raportul politiei pe anul trecut! Mai usor cu pianul pe scari legat de statele nordice…..

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   homo

   draga mea tarile acelea dezvoltate au ajuns la un nivel pe care noi il avem cam pe la 0,9-1 %, eee cand vom ajunge si noi la acelasi nivel sau il vom depasi, desi nu cred, atunci putem sa-ti dam dreptate, dar noi avem alte probleme de exemplu: CORUPTIA, lipsa infrastructura, lipsa viziune dezvoltare economie, lipsa populatie, lipsa incurajare natalitate, violenta in familie, sa mai continui ?? ne umplem timpul cu porcarii si lucruri fara importanta !!!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ”Dragnea: PSD face miting pentru susținerea familiei tradiționale” = Este vorba de o nouă diversiune de tip ceaușisto-comunist(vezi mitingurile pentru pace organizate de regimul Ceaușescu între 1982 și 1988) care să abată atenția populației de la problemele traiului cotidian.
  Români, nu vă lăsați amăgiți! La urma urmei, fiecare este liber să își petreacă viața în compania oricui dorește.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact