Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Dragnea: PSD face miting pentru susținerea familiei tradiționale

Dragnea: PSD face miting pentru susținerea familiei tradiționale

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat astăzi că va organiza un mare miting pentru susținerea proiectului de modificare a Constituției pe tema familiei tradiționale. ”Am decis organizarea unui miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale, pentru a nu exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a declarat Dragnea.

În 10 aprilie, preşedintele PSD a prezentat priorităţile legislative ale social-democraţilor, care vizează modificarea Codurilor penale, elaborarea noilor legi ale securităţii naţionale şi organizarea referendumului pentru definirea familiei. În privinţa Legii defăimării, Dragnea a spus că aceasta este în stadiu incipient şi că nu reprezintă o prioritate în acest moment, dar că nu renunţă la ea, scrie News.ro. Liderul PSD a precizat atunci că a discutat cu colegii săi din grupurile parlamentare despre referendumul pentru modificarea Constituţiei. ”Este un subiect pe care îl susţinem cu toată tăria şi sper ca în această primăvară acest referendum să se organizeze. (…) Susţinem această modificare a Constiuţiei, că temelia familiei este căsătoria dintre bărbat şi femeie”, a subliniat Dragnea.

La sfârşitul lunii martie, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că iniţiativa de revizuirea a Constituţiei pe tema definirii familiei, care a fost adoptată de Camera Deputaţilor în urmă cu aproape un an, va trece şi de Senat în regim de urgenţă, iar după promulgare va fi organizat referendumul. Dragnea a susţinut că, în acelaşi timp, va fi iniţiată o dezbatere privind oportunitatea reglementării parteneriarului civil în România.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 5 ani

Intr-o tara in care invatamintul de Stat,bugetat,scoate de cel putin doua ori mai multi pochi decit medici demersul e firesc.Propun inlocuirea ,prin lege sau referendum, a ITP-ului cu o sfestanie si a antigelului cu agheasma.
Raspunde

lol

Acum 5 ani

Familia traditionala fiind cea cu prima nevasta, dusa la biserica sau cu amanta mai tanara ca fiul?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 5 ani

nu se stie, da daca te recasatoresti cu alta femeie (nu cu unbarbat)aia ce? dusa sau nu la biserica?si daca ii mai tinara ca fiul e si mai bine,copilul poate fi si al vecinului de bloc. SUCCESURI
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alexandrina Buiuc

Acum 5 ani

Lumea evolueaza spre bine, spre sexualitatea liber exprimata intre persoane, si chiar animale sau obiecte (vezi statele nordice super dezvoltate) si noi ne blocam in evul mediu cu aceste mitinguri. Sustinem dragostea liber exprimata in toate formele ei!!!
Raspunde

!

Acum 5 ani

mai domol, miorota e o treaba pur romanesca
Raspunde

Dragos

Acum 5 ani

Putem chiar sa-i depasim pe nordici Alexandrina. Sa luam exemplu si de la acei rromi care isi marita fetele cu mult inainte de 14 ani. Ma rog, e mult spus ca le marita. Si tot asa sa tot evoluam, sa tot evoluam ..
Raspunde

lol

Acum 5 ani

Deci sustii sexualitatea liber exprimata chiar si in cadrul familiei traditionale, de exemplu cu proprii copii? Ca suntem primii din UE care stim sa ne agresam odraslele in acest fel! Nu ma crede pe mine, citeste raportul politiei pe anul trecut! Mai usor cu pianul pe scari legat de statele nordice.....
Raspunde

homo

Acum 5 ani

draga mea tarile acelea dezvoltate au ajuns la un nivel pe care noi il avem cam pe la 0,9-1 %, eee cand vom ajunge si noi la acelasi nivel sau il vom depasi, desi nu cred, atunci putem sa-ti dam dreptate, dar noi avem alte probleme de exemplu: CORUPTIA, lipsa infrastructura, lipsa viziune dezvoltare economie, lipsa populatie, lipsa incurajare natalitate, violenta in familie, sa mai continui ?? ne umplem timpul cu porcarii si lucruri fara importanta !!!
Raspunde

Ioan Lalu

Acum 5 ani

”Dragnea: PSD face miting pentru susținerea familiei tradiționale” = Este vorba de o nouă diversiune de tip ceaușisto-comunist(vezi mitingurile pentru pace organizate de regimul Ceaușescu între 1982 și 1988) care să abată atenția populației de la problemele traiului cotidian. Români, nu vă lăsați amăgiți! La urma urmei, fiecare este liber să își petreacă viața în compania oricui dorește.
Raspunde

...

Acum 5 ani

familia traditionala e formata din infractori? ce exemplu poate fi acest "tata traditional", dragnea - dinti galbeni?
Raspunde

altul

Acum 5 ani

Till Eulenspiegel, esti sigur ca nu ai baut antigelul? Du-te si te spovedeste la un service pt ca ti s-au dereglat niste sinapse.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus