X
pescari gunoaie

FOTO-Pescarii sibieni au strâns peste 6 tone de gunoaie de pe Olt

Filiala Pescarilor Sibiu a organizat în weekend o nouă acțiune de ecologizare pe râul Olt, la care au participat peste o sută de pescari.

Evenimentul face parte din programul de ecologizare gândit de Filiala Pescarilor pentru anul 2018 cu ajutorul membrilor și s-a dovedit a fi un mare succes. La acțiune s-a alăturat și primăria Avrig, inclusiv primarul Adrian David luând parte la ecologizare.

În total, în cele aproape opt ore, pescarii au adunat de pe malurile apei peste 1200 de saci cu gunoi, estimându-se o cantitate de peste șase tone.

gunoaie

Cu sprijinul primăriei Avrig gunoaiele au fost depozitate temporar în zona haltei CFR Mârșa, ele fiind apoi transportate de GOA Avrig pe platforma de gunoi a orașului.

Reprezentanții Filialei Pescarilor Sibiu spun că acțiunea a fost un succes și mulțumesc membrilor pescari care au înțeles să se implice. Totodată, cei care nu au participat la acțiunile organizate până acum sunt așteptați la evenimentele viitoare.

gunoaie pescari

Sursa foto: Avrigul azi

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact