X
foto politiaromana.ro

Polițiștii au confiscat mașina de peste 33.000 de euro a unui sibian

Un sibian a rămas fără mașina de peste 33.000 de euro după ce polițiștii din Alba l-au oprit în trafic și au constatat că mașina era furată în Italia.

Acțiunea a aparținut Poliţiştior Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Patrimoniului şi Grupări Infracţionale din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale.

La data de 15 aprilie, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Patrimoniului şi Grupări Infracţionale din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au oprit în trafic şi au identificat pe M.M. de 38 de ani din Sibiu, care conducea pe raza municipiului Alba Iulia, un autoturism, care figura în aplicaţiile informatice ca fiind furat din Italia şi care era căutat de autorităţile italiene, din data de 13.04.2018.

”Cu ocazia verificărilor efectuate de către poliţişti, în aplicaţiile informatice, a autoturismului, înmatriculat pe numele lui P.D.A., de 18 ani, din Oraşul Avrig, jud. Sibiu, a rezultat că autovehiculul era căutat de autorităţile italiene din data de 13.04.2018. În urma cercetărilor poliţiştilor s-a constat că M.M. de 38 de ani şi D.O.D. de 28 de ani (pasager in autoturism), ambii din Sibiu, au primit de la un cetăţean italian, un autoturism, cu scopul de-al înmatricula în România şi ulterior de-al vinde cu suma de 33.700 Euro”, au explicat polițiștii din cadrul IPJ Alba, într-un comunicat de presă.

Vehiculul în cauză a fost indisponibilizat şi introdus la camera de corpuri delicte a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tăinuire, precum şi în vederea restituirii autorităţilor italiene a vehiculului în cauză.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Till Eulenspiegel

    Am o intrebare:Daca doresc sa cumpar,cu buna credinta, un magar inmatriculat in alta tara cum aflu daca e pe ”lista neagra”?De la RAR sau de la Politie,dupa ce am achitat contravaloarea jivinei?Acea baza de date este accesibila si muritorului de rind sau doar elitei institutionale?Daca da care-i linku’,daca nu de ce?

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact