X
Omul de afaceri Ilie Carabulea sustine o conferinta despre succesul firmelor sale , in cadrul intalnirii "Modele de succes in afaceri", joi, 5 noiembrie 2009, la Biblioteca ASTRA din Sibiu.

ACTUALIZARE Ilie Carabulea află vineri dacă va putea ieși din penitenciar

Judecătoria Aiud a decis să preschimbe termenul de judecată al cererii de liberare condiționată depusă de omul de afaceri sibian Ilie Carabulea.

Actualizare 17:30 Surse din cadrul Judecătoriei Avrig au declarat pentru Agerpres că pronunțarea asupra cererii omului de afaceri sibian a fost amânată pentru ziua de vineri, 20 aprilie.

Știre inițială. 

Inițial, cererea de liberare condiționată urma să fie pusă în discuție în ziua de 8 mai 2018, dar la cererea lui Ilie Carabulea, termenul a fost preschimbat pentru ziua de marți, 17 aprilie. Este a doua cerere de liberare condiționată depusă de omul de afaceri sibian, condamnat în vara anului trecut la o pedeapsă de cinci ani cu executare în Dosarul Carpatica – ASF. Judecătoria Aiud a admis cererea de liberare condiționată, dar sentința a fost atacată de procurori. Pe 25 septembrie, instanța superioară a casat sentința judecătoriei și a decis că o nouă propunere de liberare condiționată va putea fi făcută doar în primăvara acestui an, după data de 25 martie.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Hampu Lavinia

  De cand oamenii de valoare, cu bani, au ajuns in puscarii, Sibiul e o umbra a ceea ce a fost!!! Eliberati-l pe Carabulea si pe cei ca el, sa o ducem din nou BINE!!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  domino

  …nu ii este locul in puscarie , economia risca sa dominoul caderii , daca oamenii inteligenti stau in custi ….doar asa de placerea ca ii uram pe cei cu bani!
  Lumea civilazata are si ea bogatii ei cu bube in cap, dar ii pune la plata si ii lasa liberi sa MAI SI PRODUCA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact