X
20180413_185937

Locuitorii de pe strada Mălinului, nemulțumiți de cum se reface strada. Primăria explică

Locatarii de pe strada Mălinului s-au declarat revoltați de proiectul tehnic după care se face reabilitarea străzii, fiind nemulțumiți de felul în care s-au realizat intrările în curțile lor. ”Nu știm dacă se mai poate face ceva, dar consider că nu se poate să se greșească în asemenea hal proiectarea, mai ales ca înante era mai bine. Nu mi se pare normal la cum au făcut lucrarea”, ne-au transmis cetățenii din zonă.

20180413_190256

Primăria Sibiu a explicat faptul că s-a ales această soluție tehnică deoarece panta străzii este prea abruptă, iar insulele create în drum vor fi folosite ca parcări pentru autovehicule. ”Strada Mălinului are o pantă foarte mare, cu diferențe de nivel mari între case. Accesele la proprietăți ilustrate în fotografiile transmise vor asigura panta necesară pentru a permite intrarea cu mașina în curte în condiții normale. Insulele dintre aceste accese sunt spații de parcare retrase în afara părții carosabile. Direcția Tehnică a confirmat că soluția tehnică este corectă în situația data, aceasta urmând să se contureze mai clar odată ce se aștern straturile de asfalt pe carosabil”, se arată în răspunsul primit de la administrația locală.

20180413_185903

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bogdan

  Din nou un exemplu clar al neamului prost.
  Daca nu se face de ce nu se face.
  Daca se face de ce se face ca noi vrem altfel.
  Malinului are o panta foarte mare, ce ar fi vrut?
  Mie accesele din poze mi se par foarte ok.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact