Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
0°C

Exemplul de pe Estádio da Luz (VIDEO)

Exemplul de pe Estádio da Luz (VIDEO)

Ce înseamnă să fii creativ, să ai inspirație, să știi să te diferențiezi! O acțiune de marketing a unei companii aeriene cu impact deosebit pentru publicul țintă, găsiți mai jos în atașament. Merită vizionat!

Ceva m-a dus cu gândul la aeroportul din Sibiu, cu sau fără legătură la subiectul de mai sus.

https://youtu.be/jAF2hZxdFRE

În urmă cu 4 ani, fiind în față comisiei de selecție pentru Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu(AIS), am spus că una dintre soluțiile reale pentru a despovăra Consiliul Județean Sibiu(CJ Sibiu) de a mai subvenționa AIS, dar mai ales de a deveni competitiv( AIS), este un parteneriat public-privat. Aeroportul este un obiectiv de interes public dar gândiți-va cum s-ar dezvoltă, administrat fiind de un privat, care dincolo de o expertiză de business ar fi scutit și de jocurile politice. Voi face aici însă o precizare, plec(am) de la o premisă sănătoasă, că acea companie care ar fi fost desemnată câștigătoare ptr a administră aeroportul să fi fost corect selectată iar obligațiile acesteia să fie pe măsură. Sistemul funcționează foarte bine în alte țări, oare la noi de ce nu se poate?! Sunt doar naiv, scuzați-mi îndrăzneală de a vedea dincolo de un interes politic meschin!

Îmi aduc aminte totodată că o altă solicitare pe care am făcut-o, de această data noii conduceri a CJ Sibiu, actuale, în 2017, a fost să recunoască parteneriatul, prin asociere, între CJ Sibiu și Primăria Sibiu. Primăria Sibiu a participat cu foarte mulți bani la modernizarea aeroportului în 2007, fără de care nu am fi avut această infrastructura, motiv pentru care am considerat legitim, dar mai ales legal, să aibă posibilitatea să devină și coproprietar. Aeroportul Internațional Sibiu a fost și este în proprietatea CJ Sibiu. Subiectul a fost îngropat, motivele fiind de ordin personal, mărunte, nicidecum pentru bunul mers al aeroportului. Primăria Sibiu, cu a să vizibilitate și influența, ar putea fi un partener cu adevărat în dezvoltarea aeroportului, nu mai vorbim că efortul financiar ar fi împărțit, investițiile ar fi putut continuă și ar fi fost susținute împreună. Din nou orgolii, din nou lipsă unei viziuni ample, însă nu e târziu... Cine știe?!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Konig von Siebenburgen

Acum 5 ani

Avand in vedere competenta si cunostintele in domeniu ale celor care administreaza aeroportul, in curand se va face un parteneriat public privat cu Dacos si Cotofana, cam asta e nivelul celor din CJ Sibiu...
Raspunde

Gyönyörű fasz

Acum 5 ani

Asa va fi si pe K.ontiki Arena din Sibiu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus