Sâmbătă,
20.04.2024
Parțial Noros
Acum
3°C

Investiții de 775.000 de lei, în conductele și branșamentele de gaz ale Mediașului

Investiții de 775.000 de lei, în conductele și branșamentele de gaz ale Mediașului

O companie de gaz demarează astăzi un nou proiect de investiţii care vizează înlocuirea de conducte şi branşamente de gaze naturale în lungime de aproximativ doi kilometri, pe strada Valea Moşnei din municipiul Mediaş.

Investiţia, în valoare de aproape 775.000 lei, are ca scop îmbunătăţirea siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatorii din zonă, iar finalizarea acesteia este estimată pentru a doua jumătate a lunii septembrie.

Lucrările de refacere a domeniului public vor fi demarate imediat după finalizarea lucrărilor specifice şi vor fi executate de către firme specializate, agreate de către autorităţile locale şi în conformitate cu standardele de calitate stabilite de către acestea, se arată într-un comunicat emis de compania de gaz.

Delgaz Grid precizează că lucrările se vor executa pe trasee care nu afectează carosabilul, acestea urmând a fi executate în trotuar şi pista de biciclete, iar costurile vor fi suportate integral de companie.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1080

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus