Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
7°C

PSD Sibiu îndeamnă PNL și USR să urmeze calea cea bună: ”Familia tradițională e formată din căsătoria dintre un bărbat și o femeie”

PSD Sibiu îndeamnă PNL și USR să urmeze calea cea bună: ”Familia tradițională e formată din căsătoria dintre un bărbat și o femeie”

PNL și USR fac front comun împotriva normalității și împotriva voinței românilor, susțin social democrații sibieni într-un comunicat de presă, întărind încă o dată afirmația că PSD este pro familie tradițională. „Avem deja susținerea a 3 milioane de români care au semnat, încă de anul trecut,  petiția care vine în sprijinul proiectului legislativ privind modificarea articolului 48 din Constituţia României, care se referă la definirea familiei tradiţionale. Determinarea acestor oameni ne obligă să organizăm referendumul național și să fie stabilit clar că, familia tradițională poate fi formată doar prin căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Prin demersul lor, cei de la PNL și USR, care au depus o sesizare la CCR prin care se împotrivesc proiectului de lege asumat și cerut de locuitorii României, nu fac altceva decât să creeze din nou scandal și dezbinare în rândul celor care își doresc normalitate în țara lor”, susține Bogdan Trif, Președintele PSD Sibiu

Social-democrații condamnă atitudinea PNL și USR care au refuzat promovarea modificării Constituției pe această speță. ”Semnalăm că,  în ciuda opiniei categorice a milioane de români care susțin familia tradițională,  PSD se confruntă permanent, în Parlament, cu atitudinea ostilă a PNL și a USR, care refuză promovarea acestui proiect legislativ și care, astfel, lasă de înțeles că susțin legalizarea căsătoriei persoanelor de același sex pe teritoriul României, implicit lasă o ușă deschisă către adopția și educarea copiilor în sânul familiilor formate din doi bărbați sau două femei. Încă o dată se demonstrează că, PNL, care în mod evident a fost „confiscat” de fostul PDL (Turcan, Neagu, Șovăială etc.), atât de toxic pentru români, nu are absolut niciun reper în a face opoziție. Pur și simplu refuză inițiativele PSD, în ciuda opiniei clare a românilor care fac apel la normalitate și care susțin proiectul legislativ promovat de Partidul Social Democrat”, se arată într-un comunicat de presă remis de PSD Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

29 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Rafila Susai

Acum 5 ani

Toata tara ar trebui sa sustina familia traditionala care este fundamentul neamului sfant dacic ortodox milenar stramosesc pe care Dzeu l-a lasat pe aceste meleaguri blagoslovite si binecuvantate! PSD face acest apel pentru noi, romanii, nu pentru antiromanii sorosisti corporatisti! Oamenii de BINE va sunt alaturi!!!
Raspunde

Un cititor

Acum 5 ani

Nu îmi dau seama dacă ești idioata(t) sau faci glume proaste ...
Raspunde

Forseti

Acum 5 ani

"Dacic ortodox"? Intr-adevar nu te duce mintea prea mult.
Raspunde

danny

Acum 5 ani

Cred ca sunt lucruri mult mai importante si urgente de rezolvat in acesta tara decat sa pierdem timpul si banii cu mitiinguri si referendumuri pentru sustinerea unor partide politice si lideri "penali", care fac prapad in tara!!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Voltaire

Acum 5 ani

Adica sunt lucruri mult mai importante decat democratia. Bravo! Si nu, nu e vorba de niste partide ci de o initiativa semnata de aproximativ trei milioane de oameni. Nici nu conteaza despre ce este vorba, referendul trebuie sa se faca pentru ca astea sunt regulile si procedurile democratice. Eu votez la referendum daca vreau sau nu sa se schimbe ceva.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Veronica Terchila

Acum 5 ani

Cu prilejul implinirii a 100 de ani de la unirea fratilor romani cu aceleasi suflete si trairi, pentru a face o tara mareata si dezvoltata, cu totii trebuie sa ne aducem omagiul nostru PSD-ului care e singurul partid care se lupta cu strainii pentru bunastarea romanilor. Familia traditionala reprezinta traditia tarii noastre binecuvantate si garantia ca Romania va reveni o forta mondiala, sub obladuirea celor alesi de popor la vot!
Raspunde

Familist

Acum 5 ani

Veorica , tu esti ?
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 5 ani

Ion se duce la tac-su si-i spune: -Tata ma insor! -Cu cine? -Cu Istvan. -Nu se poate! -De ce? -Pentru ca-i ungur!
Raspunde

sorosist corporatist

Acum 5 ani

Gresit PSD ! Familia traditionala e formata dintr-un barbat traditional si a 6-a nevasta si/sau dintr-un barbat si mai traditional si o femeie cu minim 30 de ani mai tanara ;)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

mama leone

Acum 5 ani

Mananci rahat turcesc!
Raspunde

Zero

Acum 5 ani

Foarte traditionali pesedistii....pastreaza situatia si deschiderea din anii '80 si salarii din '90 !
Raspunde

S

Acum 5 ani

pai usr reprezinta pe astia care avem alta parere. ce, acuma nu mai putem gandi diferit? talibani de doi bani , asta sunt tinerii din psd sibiu. rusinea generatiei lor. si cum anume e psd partid de stanga si de ce nu e dat afara din grupul social democratilor din parlamentul european? adica toate partidele de stanga din vest au exact genul de opinie perfect opusa celei a psd.
Raspunde

Voltaire

Acum 5 ani

Cat adevar, "toate partidele de stanga din vest au exact genul de opinie perfect opusa celei a psd". Adica sa reformulam: toate partidele de stanga din vest au exact genul de opinie perfect asemanatoare celei a usr si pnl.
Raspunde

S

Acum 5 ani

Pesedistii se potrivesc in Rusia și belarus, huo! Barbarilor.
Raspunde

ce legatura e intre psd si familie, traditie...?

Acum 5 ani

Familia trebuie sa insemne legatura intre barbat si femeie, trebuie legiferate si celelalte obtiuni, parteneriate civile, concubinaj, etc dar care nu au cum sa se numeasca familie, ca nu sunt si nici sa aiba aceleasi drepturi, ex.sa infieze copii. psd/alte impocriti se asociaza cu aceste valori, dupa cum urmeaza: Familia traditionala trebuie sa aiba minim 5 neveste - toate fiind in prealabil amante - tariceanu, sau familia traditionala trebuie sa aiba nevasta mai tanara decat copilul din casataria anterioara - dracnea, sau sa ai barbatulo bolnav de cancer si tu sa te vari in patul lui pandele, firea... as putea sa dau exemple la nesfarsit din partidele astea. Ce legatura poate sa existe intre astfel de specimene si traditie, familie, biserica?
Raspunde

Florin

Acum 5 ani

Care 3 milioane de romani ? Dar de cei 6 milioane care au votat parlament unicaneral cu 300 parlamentari de ce nu se preocupa psd ???
Raspunde

Anonymus

Acum 5 ani

ce sa spunem, familia traditionala sustinuta de cei mai traditionali romani, Dragnea care are amanta pe una ce ii putea fi fica (noroc ca are peste 18 ani ca intra la corupere de minori) si Tariceanu care este la a nu stiu cata nevata. Astea sunt cele mai bune exemple de urmat pentru familia traditionala in conceptia PSD... Pai decat asa mai bine lipsa. Cat despre postaci si lingatori ai PSD-ului (multi prezenti pe aici) nu mai puneti botul la toate povestile frumoase, miza este modificarea constitutiei in cre apoi vor fi introduse si alte amendamente (stati linistiti nu cel cu 300 de parlamentari ca ala nu este pentru binele lor) care sa le permita la infractori sa candideze si sa fure nederanjati de lege. Asa ca sa nu fie nici un referendum...
Raspunde

Popescu

Acum 5 ani

Lăsați abureala de doi lei.
Raspunde

born in '73

Acum 5 ani

in familia traditionala barbatul are nasul rosu si femeia ochii vineti
Raspunde

Vecina

Acum 5 ani

Si copii bine-nțeles ar trebui sa aibe familia tradiționala nu doar eu si Nelu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus