Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-1°C

Propunere: sens invers de circulație între Calea Cisnădiei și Calea Dumbrăvii

Propunere: sens invers de circulație între Calea Cisnădiei și Calea Dumbrăvii

Administrația locală propune modificarea sensului de circulație pe strada Lămâiței, care face legătura între Calea Cisnădiei și Calea Dumbrăvii.

În prezent, circulația auto se desfășoară tot în regim de sens unic, dinspre Calea Cisnădiei către Calea Dumbrăvii. “ Municipalitatea anunță modificarea regimului de circulație pe strada Lămâiței, respectiv sensul de circulație va fi dinspre Calea Dumbrăvii spre Calea Cisnădiei“, se arată într-un anunț al Primăriei. Sibienii care au propuneri sau opinii legate de această modificare, le pot depune în scris la Centrul de informații pentru cetățeni din cadrul Primăriei Sibiu sau le pot trimite pe adresa de mail [email protected].

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 5 ani

Titan Ice:Alungati monotonia !
Raspunde

Ema

Acum 5 ani

O prostie! Soluția care ar aduce beneficii este lărgirea Calea Dumbrăvii (are trotuare late, pe care nu circulă nimeni) și circulația pe două sensuri! Restul e nimic și degeaba!...
Raspunde

Alzara 1918

Acum 5 ani

Simplu și eficient . # rezist ?
Raspunde

...

Acum 5 ani

Se va ajunge si la largire datorita faptului case vor construi tot mai multe blocuri pe Dumbravii (+fostul Tursib) si va deveni neincapator foarte repede...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Relucu Broscatan

Acum 5 ani

Nu ma intereseaza, am bani multi si imi permit sa mai merg doua strazi ca sa ajung unde am treaba. Asta e pentru saracii care daca mai merg 500 de metri li se termina benzina, nu pentru sibieni, despre care stim ca o duc BINE!!!
Raspunde

Ridichie Iglesias

Acum 5 ani

Ma mir ca si-au dat seama ca sint idioti si acum rectifica ceva facut prost!!! Cate lucruri s-ar putea face sa descongestioneze trafiul,dar din pacate nu-i duce capul la asa ceva,atata timp cat exista caini si frunze. Poate inchiriaza si parcela de iarba de pe strada Lamaitei de pe trotuar ca sta necultivata de ani de zile.
Raspunde

Asociatia pro metrou in Sibiu

Acum 5 ani

E clar ca dezvoltarea si bunastarea Sibiului, devenit orasul cel mai bogat din estul Europei, impun construirea metroului!
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

metrou nu merge da tramva/i desfiintat de fdgr/nu zice nime nimic tramvai sI troleibuz DNA sa vina sa va ia
Raspunde

...

Acum 5 ani

Ar fi fain sa se poata face la Sibiu asa ceva insa din ce stiu nu e rentabil si poate nici posibil. De fapt ar fi cam ultima speranta de mobilitate decenta in orasul sufocat de niste urbanisti de cumetrie. Si nu uitati, ei inca sunt pe baricade si aprobarile se dau in continuare...
Raspunde

Gyönyörű fasz

Acum 5 ani

Plus ca e nevoie de un aeroport mai mare pentru ca cel actual nu mai face fata celor 350 de zboruri zilnice spre colturile lumii!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus