X
carabulea

Carabulea, liberat condiționat. Sentința nu este definitivă

Judecătoria Aiud a decis, vineri, liberarea condiţionată a omului de afaceri Ilie Carabulea, condamnat în vara anului trecut la cinci ani şi şase luni de închisoare, însă decizia nu este definitivă, iar acesta rămâne deocamdată în închisoare.

Potrivit unei unei decizii publicate, vineri, pe portalul Judecătoriei Aiud, instanța a decis liberarea condiționată a lui Ilie Carabulea:”Dispune liberarea condiţionată a condamnatului C.I. (…) emis de Curtea de Apel Bucureşti (…) Atrage atenţia petentului condamnat asupra cauzelor de revocare a liberării condiţionate. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 20.04.2018”.

Dosarul s-a judecat marți, iar judecătorii s-au pronunțat astăzi. Surse judiciare au declarat pentru ziarulunirea.ro, că Ilie Carabulea va fi eliberat din penitenciar doar dacă DNA nu va face contestație în termenul dat de lege. Astfel, decizia încă nu este definitivă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

14 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alisa Contoar

  Daaaa! In sfarsit, ceva dreptate pentru acest om de valoare al Sibiului! Sper sa ramana asa sentinta si sa primeasca despagubiri pentru perioada petrecuta in conditiile mizere din inchisorile romanesti! Domnule Carabulea, sper sa refaceti tot ce ati pierdut, si chiar mai mult!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Forseti

   LIBERÁRE, liberări, s. f. (Pop.) Acțiunea de a (se) libera și rezultatul ei; eliberare; lăsare la vatră. ◊ (Jur.) Liberare condiționată = punerea în libertate a unui deținut, înainte de executarea în întregime a pedepsei, cu condiția să fie muncitor, disciplinat și să dea dovezi de îndreptare. – V. libera.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cimpeanu Nicolae

  Nedrept de tarziu, justitia pune in libertate un om vinovat in opinia mea de a fi incercat sa demonstreze ca un investitor roman se poate ridica la nivelul de profesionalism si performanta al celor de dincolo de granitele tarii.
  Mult succes domnule Presedinte Ilie Carabulea , sa reveniti cat mai curand la pozitia ce va caracterizeaza, de lider al mediului de afaceri, cu rezultate notabile pentru dumneavoastra, pentru salariatii dumneavoastra si pentru comunitate !

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  cedo

  Distrugerea econimiei nu porneste de la cei ce produc ceva pentru tara lor si /sau orasul lor!!!!!
  …….stilul organizat de distrugere >lasa de gandit , oare cine a castigat in timp ce unii nu mai pot face productie romanesca >>>??!!!!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  .

  mare om! DOCTOR in STIINTE cu o teza MAGISTRALA coordonata de marele profesor COSTICA OPREANU, recunoscut in tot judetzu pentru contributiile sale epocale in MANAGEMENTU CALITATII TOTALE! Adica nu calitate ici-colo, ci peste tot! Nea ILIE e un demn INVATACEL al marelui profesor COSTICA, azi pensionar din pacate (nu l-au mai vrut aia de la ulbs) si consilier judetean PSD. E si in birou de calitate de la ulbs alaturi de profesoru TZITZU – un inventator recunoscut si el, de a adus un chelteu de medalii de aur! Nea ILIE, te iubim! Costica si Tzitzu, sunteti varfu stiintzei mondiale. Va pup si va iubesc si pe voi!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  bibi

  Onor instantei pentru hotararea luata. Poate ii vinovat dar se pot lua si alte masuri , cum ar fi pecuniare. Este bine ca am distrus o banca Carpatica cu capital100% romanesc? Este bine sa dispara Atlassib? Este bine sa-si piarda locurile de munca peste 1500-2000 de oameni? Este bine ca Dr. VONICA nu mai exista si s-a ales praful de Polisano? La munca Domnule CARABULEA ca avem nevoie de locuri de munca la patroni ROMANI.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Pepe

  Ar trebui pus manager la aeroport ca cel actual nu e bun de nimic! Valorile sibiene trebuie recompensate cumva.Iar pe viitor primar la Sibiu si apoi salt la presedentie. Vamos Ilie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact