Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Judecătorul sibian Liviu Odagiu, noul președinte al Curții de Apel Alba Iulia

Judecătorul sibian Liviu Odagiu, noul președinte al Curții de Apel Alba Iulia

Liviu Odagiu, judecătorul care timp de 13 ani a profesat în cadrul Judecătoriei Sibiu, a fost delegat în funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia.

Liviu Odagiu a fost delegat în fruntea CA Alba Iulia de către Consiliul Superior al Magistraturii, după ce postul a devenit vacant: Alexandra Iuliana Paştiu, cea care a ocupat postul de președinte în ultimii patru ani, a promovat în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Secţia Penală. “Începând cu data de 20 aprilie 2018 domnul judecător Gheorghe Liviu Odagiu a fost delegat în funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia, de către Consiliul Superior al Magistraturii, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen. Domnul judecător Gheorghe-Liviu Odagiu va face echipă la conducerea Curţii de Apel Alba Iulia cu domnul judecător Aurelian Gheorghe Mocan, care deţine funcţia de vicepreşedinte din data de 15 iulie 2014, fiind la al doilea mandat în această funcţie în urma concursului promovat în 2017“, se arată într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului de către Curtea de Apel Alba Iulia.

Liviu Odagiu are 43 de ani și este judecător din septembrie 2000. Din august 2006, el a deținut funcția de judecător cu grad de tribunal în cadrul Judecătoriei Sibiu, iar din 2013 a devenit judecător la Curtea de Apel Alba Iulia, Secţia Penală pe care o conduce în prezent.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus