Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
7°C

Turcan, dorință de Centenar: ”să scăpăm țara de experimentul periculos numit Liviu Dragnea!”

Turcan, dorință de Centenar: ”să scăpăm țara de experimentul periculos numit Liviu Dragnea!”

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, a lansat astăzi de la Sibiu un apel public pentru a scăpa România de ”un experiment periculos numit Liviu Dragnea”. ”Fac un apel către toate forțele politice responsabile din România să scăpăm țara de acest experiment periculos numit, Liviu Dragnea. Dacă vrem ca țara să supraviețuiască, atunci trebuie să dăm jos acest clan de incompetență, patronat de Liviu Dragnea. Dacă mai există instituții care consideră că acest om poate fi de bună credință, se înșeală amarnic pentru că acest personaj care conduce în momentul de față tot ceea ce înseamnă decizie executivă în România, nu își asumă răspunderea pentru nimic din ceea ce a fost sau din ceea ce se întâmplă. Nicio măsură economică nu este asumată de cel care le-a inițiat și girat, nici cele trei guverne de până acum, acuzate din interior de incompetență. Sunt cel puțin patru sau cinci miniștri care ar trebui demiși până luni. Acest guvern este populat, în toate pozițiile cheie, de incompetenți “utili”. Solicităm așadar, tuturor oamenilor de bună credință să se mobilizeze și să încerce să înlăture de la decizia din România acest nucleu de incompetență patronat de Liviu Dragnea”, a declarat Raluca Turcan.

Deputatul de Sibiu reclamă faptul că din calendarul propus de liberali în 2015 pentru Programul Național dedicat Unirii de la 1918 nu a fost acceptat nicio inițiativă ce viza Sibiul. ”În anul 2015 parlamentarii PNL inițiau proiectul Legii Centenarului. Suficient timp pentru a elabora și IMPLEMENTA un Program Național dedicat Unirii de la 1918. Unul dintre semnatarii primului draft al proiectului a fost colegul nostru, președintele PNL Sibiu, viceprimarul Răzvan Pop, care împreună cu alți specialiști și împreună cu parlamentarii liberali au semnat inițiativa, au propus un mecanism simplu și transparent, cu un calendar concret, pentru organizarea Centenarului. Suntem în 20 aprilie, anul 2018 și tot ceea ce a reușit guvernarea aceasta în materie de Centenar este să aprobe 43 de proiecte care nu au mare legătura cu proiecte definitorii pentru România modernă și europeană. (...) Pe lista celor 43 nu se află nici măcar un proiect al Sibiului, deși inițial s-a spus că se vor finanța 20, cu peste un milion de lei! Este deja evident că guvernele pentru care au garantat domnii Dragnea și Tăriceanu au fost neputincioase și că niciun Guvern pe care l-au pus nu a fost capabil să închege un program coerent pentru sărbătorirea României moderne. Pe fond, n-au nici cea mai mică viziune despre cum ar trebui să arate și cum ar putea fi sărbătorită România la 100 de ani”, a mai spus Turcan în cadrul unei conferințe de presă.

 ”Afectarea Centenarului de incompetența dovedită a PSD și ALDE la guvernare ne va face pe toți martorii neputincioși ai unei țări acaparată la guvernare de o grupare de incompetenți” – Raluca Turcan

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Alisa Contoar

Acum 5 ani

Da, sunt de acord cu dna Turcan!!! Sa vina inapoi ea si colegii ei care s-au intromisionat in PNL: Anastase, Preda, Boc, si de ce nu, Udrea si cel mai bun presedinte pe care l-a avut Romania: Traian Basescu!!!
Raspunde

///

Acum 5 ani

Draga doamna, ati inceput atacul la persoana?! Nu demonstrati in felul acesta ca sunteti mai buna sau mai desteapta decat teleormaneanul... De la Botseni asa se vede Dragnea? Ca un experiment?
Raspunde

lol

Acum 5 ani

Un experiment care o sa ne coste muult si bine pe toti, nu foarte departe de timpul nostru. Este o marioneta in mainile evreilor pro-rusi! Experiment e prea mult spus, acolo se fac analize, previziuni, aici e vorba doar de a vedea ce le iasa din brambureala in care arunca romanica....
Raspunde

Zoldi Tibor

Acum 5 ani

S-a trezit si no name-ul PNL-ului!!!!
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

conserva cu studii la moscova trebe sa dispare pdlista ebista basista RAUS
Raspunde

Silviu Stratescu

Acum 5 ani

Centenarul va fi cea mai trista zi a mileniului!
Raspunde

Dumitru

Acum 5 ani

De acord cu dumneavoastra doamna! Sa scapam tara de toti politicienii mincinosi, pupincuristi, traseisti, profitori si hoti!!! Dati dumneavoastra prima cu piatra???
Raspunde

Cocutza din Cis Na Dioara

Acum 5 ani

Raluco - cine sta in dulap de sticla n ar trebui sa dea cu pietre !!
Raspunde

...

Acum 5 ani

fa ralucutzo.... de ce nu ati venit cu ceva convingator sa va voteze lumea? au iesit doar oltenii si moldovenii sa voteze, si au votat precum gandesc - adica gresit, pentru ca voi nu ati convins. acum ce vrei? sa ajungeti la guvernare nu pe ce faceti ci pe ce gresesc ceilalti? puneti bai osul la treaba si faceti ceva bun pentru tara asta daca vreti guvernare. si pe aia de teapa lui dragnea, udrea, nastase, videanu, etc bagati-i la puscarie si lasati-le bani in conturi cat au avut cand au intrat in politica. tot ce e in plus, e furaciune.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus