Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

VIDEO-Braconier prins azi-noapte pe Olt, în flagrant, de Filiala Pescarilor

VIDEO-Braconier prins azi-noapte pe Olt, în flagrant, de Filiala Pescarilor

Un bărbat din satul Glâmboaca s-a ales cu dosar penal după ce voluntarii Filialei Pescarilor Sibiu l-au prins în timp ce întindea plasele pe Olt.

Evenimentul a avut loc după lăsarea întunericului, în zona Porumbacu de Jos-Glâmboaca.

”L-am prins exact în momentul în care ieșise pe apă și începuse să întindă plasele. Pus în fața faptului împlinit, nu a mai avut ce explicație să dea, a recunoscut că ieșise la braconaj. Am sunat la 112, de unde ne-au făcut legătura la Postul de Poliție din Avrig, care au trimis un echipaj la fața locului. Poliția a venit, a luat declarații și i-a deschis dosar penal”, a explicat pentru Turnul Sfatului un reprezentant al Filialei Pescarilor Sibiu.
Braconierul are 27 de ani și este domiciliat în Glâmboaca. Sursa din cadrul Filialei spun că n-ar fi la prima ”experiență” de acest gen, plasa folosită spre exemplu fiind una specială pentru peștii mari.

Pescarii sibieni au mai declarat că astfel de acțiuni anti-braconaj au loc în fiecare noapte și că ele vor continua.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Eduard

Acum 5 ani

Eu sunt curios cand o sa-l vedem iar pe apa cu plasele.Urmeaza dosar cu NUP si o amenda modica.Nu stiu de ce si cine are interes ca aceste amenzi sa fie asa mici.Daca un pescar este prins ca pescuieste cu lanseta sub baraje,primeste 4000 ron,iar braconierul asta scapa cu cateva sute.
Raspunde

Angel Delano cu tulumba

Acum 5 ani

Din februarie 2014 in Romania nu mai exista prin lege NUP si nici amenda administrativa. Cine v-a dat informatii juridice este rau intentionat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus