Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Bărbatul accidentat aseară pe Podul Gării este în comă. Prognosticul medicilor este rezervat

Bărbatul accidentat aseară pe Podul Gării este în comă. Prognosticul medicilor este rezervat

Bărbatul de 60 de ani, rănit aseară după ce a fost prins între  două mașini este în stare gravă, prognosticul medicilor de la Spitalul Județean Sibiu fiind unul foarte rezervat. Acesta a fost transportat aseară la spital cu picioarele strivite, în șoc hemoragic și se află la terapie intensivă. Bărbatul este în comă, ventilat mecanic, a declarat pentru Turnul Sfatului Decebal Toderiță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean. Medicii au fost nevoiți să îi amputeze gamba dreaptă și coapsa stângă, care au fost strivite în accident.

Bărbatul a fost rănit azi noapte, pe podul Gării, de mașina condusă de un sibian de 62 de ani care circula pe Podul Gării. Potrivit polițiștilor, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare și al conducerii sub influența alcoolului, acesta a intrat în coliziune cu o autoutilitară staționată și semnalizată regulamentar pe pod, accidentând grav șoferul autoutilitarei care se afla în spatele acesteia efectuând manevre de intervenție la rețeaua de apă canal. Șoferul vinovat avea o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Rafila Susai

Acum 5 ani

ProGnostic, bai ziaristii lu' Valcea!!! Ce, sunteti la Loteria Romana?!
Raspunde

biciclist

Acum 5 ani

E atat de trist si de nedrept... Si o sa se intample din nou si din nou si din nou... pentru că... NEPĂSARE.
Raspunde

Cetateanu'

Acum 5 ani

Domnu' "beut bine" care a provocat accidentul ar trebui sa nu mai pupe carnetul cate zile o mai avea de trait. Accidentatul, in loc sa se bucure de o pensie de batranete, se va "bucura" de o pensie de invaliditate in urma accidentului de munca. Sau de o coliva buna, ca da fim cinici. Vai de el si de familia lui! Toti cei care provoaca accidente in stare de ebrietate ar trebui sa nu mai "pupe" carnetul veci-pururi, indiferent ca au 20 sau 60 de ani. Si poate ceva puscarie. Altfel nu o sa fie niciodata convinsi cei care consuma alcool sa NU se mai suie la volan. Ca omoara oameni nevinovati si le nenorocesc familiile!
Raspunde

florin

Acum 5 ani

inchisoare pentru cei prinsi bauti la volan . altfel nus e invata pana nu nenorocesc pe cineva. si unii, nici dupa...
Raspunde

Nealcoolicul

Acum 5 ani

Inchisoare platită din banii publici? Trimiși la dezalcolizare și pusă factura dacă nu au bani sa platească, trimiși in mine de carbuni sau ocne de sare pt muncă silnică, nu inchisoare la TV și mancare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus