Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Dan Barna: Dragnea a găsit borcanul cu dulceață de minciuni și acum o servește națiunii cu generozitate | Video

Dan Barna: Dragnea a găsit borcanul cu dulceață de minciuni și acum o servește națiunii cu generozitate | Video

Preşedintele USR, deputatul Dan Barna, a declarat vineri, la Sibiu, că inflaţia din România de peste 4%, cea mai mare din Uniunea Europeană, a fost cauzată de măsurile economice ale actualei guvernări, nu de către companiile multinaţionale, așa cu a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea.

"De câteva zile pare că Liviu Dragnea a găsit în subsolurile palatului baronial din Teleorman borcanul cu dulceață de minciuni și acum o servește națiunii cu generozitate.  Inflația e de 4%, el prezintă un tabel mincinos cu 1,4%. Avem cea mai mare inflație din UE, Dragnea ne spune că suntem sub media Uniunii. Minciună. Inflația cauzata de un management al finanțelor publice incompetent și mai ales iresponsabil este cauzata în opinia lui Dragnea de multinaționalele care ar fi scumpit franzela. Minciună. (...)Și da, Dragnea ne-a spus-o în sfârșit explicit: prioritatea PSD este modificarea codurilor penale. România? Autostrăzi, educație sau spitale? Nu, ele nu contează! Ele nu îl ajută să scape de problemele penale. România nu mai contează," a spus deputatul de Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Rafila Susai

Acum 5 ani

Ungure, sa-ti dam iubire!!!
Raspunde

lol

Acum 5 ani

D-nul e elegant! Popular referirea se face la galeata cu ra..t!
Raspunde

Alzara 1918

Acum 5 ani

De acest dezastru sunt cel puțin in egală măsura responsabile PNL si USR care au candidat fără un alt program de guvernare exceptând “ jos PSD “! Reamintesc reproșul făcut de R Turcan dnei A Gorghiu și declarația lui N Dan :” nu avem un program pentru ca nu avem pretenții la guvernare “! O alta contribuție a avut -o guvernarea haotica a lui D Cioloș ( pe lângă selecția ministeriala : Gushet , Baciu ...) Doar corectând propriile erori ( recunoscute !) putem progresa , nu doar subliniind ticăloșia evidentă a multor acte guvernamentale !
Raspunde

Madalina

Acum 5 ani

Ma intreb de ce nu avem si noi un partid in Romania de centru dreapta cum sunt in toate tarile est si central europene. La noi ca la nimeni... pe de o parte incompetentii si hotii la drumul mare in PSD, pe de alta hotii mai mici si incompetenti din PLD, iar pe de alta parta partidele neu bolsevice, care promoveaza agenda globalista, a lui Soros si acolitilor lui din Bruxelles. (USR, partidul lui Ciolos). Nici nu ai ce sa alegi in tara asta!
Raspunde

Rafala Tulai

Acum 5 ani

nu ai cu cine, hotul hot ramane, idiotul-idiot ramane
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus