Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
8°C

Victorie dificilă a sibienilor, acasă. Au învins pe CSM CSU Oradea la un punct

Victorie dificilă a sibienilor, acasă. Au învins pe CSM CSU Oradea la un punct

Baschetbaliștii lui Dan Fleșeriu au reușit cu greu să își adjudece victoria în fața celor de la CSM CSU Oradea, în această seară, la Sala Transilvania. După un prim sfert în care sibienii parcă mai mult au dormit și un conflict între Laser și unul din jucătorii echipei adverse, meciul s-a încheiat din fericire cu victoria sibienilor, la doar un punct diferență. 

Un prim sfert foarte slab pentru baschetbaliștii sibieni, întrucât la finalul celor zece minute de joc CSU Sibiu avea doar 12 puncte pe tabelă, în timp ce orădenii aveau deja 27 de puncte înscrise. Liderii de clasament s-au urnit foarte greu din loc și au avut nenumărate ratări. Sfertul al doilea a adus mai multe puncte galben-albaștrilor. CSU a reușit să înscrie 23 de puncte, iar Oradea doar 16, efortul sibienilor nefiind însă îndeajuns de mare pentru ca tabela să arate un avantaj pentru gazde. La pauză, scorul era încă în favoarea oaspeților, 35-43.

Pauza la vestiare i-a ajutat pe vulturi să se mobilizeze, iar sfertul al treilea a reușit să îi aducă pe aceștia pentru prima dată în avantaj în această partidă. Cu trei minute înainte de încheierea sfertului III, un coș a reușit să îi propulseze pe sibieni în fața orădenilor. La pauza dintre ultimele două sferturi, pe tabelă diferența era de doar un singur punct (64-65).

Ultimul sfert al meciului din TOP 6 între Sibiu și Oradea a fost unul de comă. Cu Tyler Laser și Monyea Pratt ca principali marcatori în această partidă, scorul a crescut constant pentru jucătorii galben-albaștri. Pe final de meci însă, o altercație între Laser și Kariniauskas aproape l-a scos pe marcatorul Sibiului din joc.

La fluierul de final, tabela arăta 93-92 pentru jucătorii lui Fleșeriu.

Tyler Laser a fost cel mai bun marcator al Sibiului, cu 32 de puncte înscrise, opt recuperări și patru pase decisive, fiind urmat de Lawrence Kinnard, care a înscris 17 puncte, a reușit cinci recuperări și o pasă decisivă.

Următorul meci al sibienilor se va disputa în deplasare, pe 25 aprilie, împotriva celor de la BC SCM Timișoara.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus