Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

VIDEO-Gașcă de hoți în Lazaret. Daca-i recunoașteți, alertați Poliția

VIDEO-Gașcă de hoți în Lazaret. Daca-i recunoașteți, alertați Poliția

Mai mulți tineri au reușit la sfârșitul săptămânii trecute să fure o serie de bunuri din mai multe mașini parcate pe străzile din cartierul Lazaret.

Unul dintre sibienii ale cărui bunuri au fost furate a obținut o serie de imagini, filmate de o cameră de supraveghere din zonă. Mașina lui se afla parcată pe strada Balanței.

Iată mai jos imaginile postate de Dan O. pe o rețea de socializare:

Cel puțin din trei mașini, parcate în zonă, au fost furate bunuri în noaptea de 20 aprilie.

”Mie mi-au luat o cameră video, un încărcător și ce-au mai găsit prin mașină, în total prejudiciul ar fi de vreo 400 de lei. Știu că și alți vecini au descoperit că e lipsesc diverse lucruri. Unul dintre vecini chiar i-a văzut pe autori, au fost mai mulți, probabil au luat străzile la rând și s-au întâlnit pe Podul Gării, unde-și arătau ce au furat. Vecinul meu a venit pe la 3:15 pe Podul Gării și i-a văzut pe indivizi, în clipa aceea arătau chiar camera video furată de la mine. Am depus plângere la Poliție, le-am dat și înregistrarea, iar din ce am vorbit cu domnii de acolo se pare că este o gașcă de tineri, amatori, probabil este doar o chestiune de zile până vor fi prinși”, a declarat pentru Turnul Sfatului Dan O.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus