X
exercitiu ISU pompieri incendiu (19)

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu face angajări

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cpt. Dumitru Croitoru al județului Sibiu demarează procedura de recrutare, prin încadrare directă, a unui post de ofițer specialist I în cadrul Inspecției de Prevenire- Compartimentul Avizare-Autorizare.

Cererile de înscriere pot fi depuse, în perioada 26.04-03.05.2018, la structura de resurse umane din cadrul inspectoratului, în fiecare zi lucrătoare în intervalul orar 09.00-15.00, iar dosarul de recrutare necesar participării la concurs, în perioada 11-25.05.2018.

Examenul va fi structurat pe două componente constând în susținerea unor probe eliminatorii la educație fizică, prin parcurgerea traseului aplicativ, în data de 05.06.2018, respectiv a testului scris de verificare a cunoștințelor, în data de 12.06.2018.

Toți cei care doresc să urmeze o carieră militară și dețin competențele aferente postului vacant menționat mai sus, pot consulta site-ul oficial al ISU Sibiu, secțiunea “Carieră”. Informațiile fac referire la graficul derulării concursului, modalitățile de înscriere și participare, condițiile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare a candidaților.

 

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact