X
scoala altfel ISU (1)

O altă săptămână “altfel” la ISU, alături de copii

În primele două zile ale acestei săptămâni, în 23 și 24 aprilie, ISU Sibiu a primit, în cadrul programului Școala Altfel, aproape 650 de elevi.
Peste 150 dintre aceștia au vizitat Punctul de Lucru Avrig, transmit reprezentanții ISU Sibiu. Însoțiți de cadrele didactice, copiii au făcut cunoștință cu pompierii și autospecialele de intervenție.
“Curioși și atrași de tot ce înseamnă activitatea pompierilor, copiii au fost plăcut impresionați atât de informațiile primite de la pompieri, cât și de stingerea unui incendiu la tavă și atingerea unui punct fix cu ajutorul pistolului cu apă,” se arată într-un comunicat de presă al instituției.
Aceștia au avut parte de plimbări cu autospeciala de intervenție de mici dimensiuni, jocuri cu pistolul cu apă, vizualizarea mijloacelor și autospecialelor de intervenție , dar și de exersarea tehnicilor de acordare a primului-ajutor.
Entuziasmul copiilor a adus zâmbete din nou pe feţele pompierilor şi a făcut ca aceste zile să fie deosebite, mai spun reprezentanții instituției.

foto ISU Sibiu

scoala altfel ISU (6) scoala altfel ISU (5) scoala altfel ISU (4) scoala altfel ISU (3) scoala altfel ISU (2)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact