Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Șoferul care a provocat accidentul de pe Podul Gării, pus sub control judiciar

Șoferul care a provocat accidentul de pe Podul Gării, pus sub control judiciar

Șoferul sibian de 62 de ani care a provocat vineri noapte, pe Podul Gării, un accident care s-a soldat cu moartea unui bărbat, a fost eliberat din arestul preventiv și pus sub control judiciar. Cel care a cauzat accidentul avea o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta circula spre centrul orașului, iar pe fondul nepăstrării distanței regulamentare și al conducerii sub influența alcoolului, a intrat în coliziune cu o autoutilitară staționată și semnalizată regulamentar pe pod, accidentând grav șoferul autoutilitarei care se afla în spatele acesteia efectuând manevre de intervenție la rețeaua de apă canal.

Acesta s-a stins din viață în 22 aprilie, în jurul orei 23, 45, în urma leziunilor suferite.

Propunerea procurorului de caz privind aplicarea măsurii arestării preventive față de șoferul care a provocat accidentul a fost respinsă de Judecătoria Sibiu, judecătorul de drepturi și libertăți aplicând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Sibianul este cercetat în continuare pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3019

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

calin

Acum 5 ani

ce bine e sa ai pile...
Raspunde

calin

Acum 5 ani

apropo, de ce presa a dat numele victimei, dar nu si al penalului? E vreun VIP local si nu trebuie sa stim?
Raspunde

Vivi dragan

Acum 5 ani

Acest judecător ar trebui arestat pe loc si scos din magistratură.Dacă omori un om si beat fiind si nu esti arestat atunci în această tară nu mai este nici o speranță.Pentru ce ia un gunoi de judecător100 de milioane pe lună sa dea astfel de decizii? Acesti judecători trebuie scosi urgent din magistratură sau tara asta nu mai poate fi salvată.
Raspunde

adi

Acum 5 ani

100 de milioane? Poate daca e judecator stagiar! Astia iau 150 miloane pensie, deci salariu e mult mai mare! Daca victima ar fi fost tatal sau fratele sau copilul lor, tot asa ar fi gandit?
Raspunde

dark azarel

Acum 5 ani

Incredibil...te urci beata volan, omori un om...si esti acasa "sub control judiciar" ...si daca nu iti platesti taxele la ANAF...faci puscarie...sau daca ai folii pe geamurile din fata iti da Politia amenda si iti retine talonul....ce bune sunt legile in tara asta....
Raspunde

Nemilosu

Acum 5 ani

Sunt 100% de acord cu cei care au comentat mai sus. Un idiot se urca la volan beat si omoara un om. Eu pun insa o intrebare tehnica: pe un pod exista retea de apa-canal?????? Rigolele pt. apa pluviala nu conduc apa spre sol in mod natural? Exista tevi pe podul ala? Intr-o zi o sa stationeze pe podul ala ingust si o masina de la RCS sa schimbe cablul de net? Sau de la Eon gaz..ca iarna e frig pe pod.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus