X
A police officer stands next to a victim of an incident where a van struck multiple people at a major intersection in Toronto's northern suburbs in Toronto, Ontario, Canada, April 23, 2018.   REUTERS/Carlo Allegri

Zece morţi și15 răniţi după ce o camionetă a intrat în pietoni, la Toronto

O camionetă a trecut de pe carosabil pe trotuar, între pietoni, luni, la Toronto; incidentul s-a soldat cu nouă morţi şi 16 răniţi, potrivit primului bilanţ anunţat de poliţia canadiană, dar unul dintre răniţi a decedat ulterior, transmite Reuters.

Şoferul a fost reţinut şi identificat, a declarat presei şefului poliţiei din metropolă, Mark Saunders. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 25 de ani, pe nume Alek Minassian, care nu s-a mai aflat în atenţia poliţiei. Forţele de ordine nu pot preciza încă dacă el a acţionat cu intenţie şi care ar putea fi mobilul său în acest caz.

IJY3FDFEKFKDBJ2EQBU3M6VYMY

Ministrul canadian pentru siguranţa publică, Ralph Goodale, a afirmat că ancheta va fi de durată, dar nu există indicii privind implicaţii de securitate naţională, scrie Agerpres. Traseul prin mulţime al vehiculului – o camionetă de culoare albă – a avut o lungime de peste un kilometru şi jumătate. Incidentul s-a produs la ora locală 13.27 (17.27 GMT, 20.27 ora României), într-o intersecţie importantă din nordul metropolei din statul canadian Ontario.

KSR4AONSENG6XKQU2XLCDRD67A

foto

 

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Alexandrina Buiuc

    Va rugam, nu mai prezentati astfel de stiri despre terorism si alte fapte reprobabile, lumea trebuie sa fie ignoranta la aceste aspecte!!! Tit ce conteaza e ca USR e bun iar PSD e rau!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact