Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Comunicat de presă. ”Taxa de salubrizare plătită de către cetăţeni nu se va mări” (P)

Comunicat de presă. ”Taxa de salubrizare plătită de către cetăţeni nu se va mări” (P)

Consiliul Judeţean Sibiu, în şedinţa ordinară din data de 26.04.2018, a aprobat proiectul de hotărâre privind mandatarea reprezentantului Judeţului Sibiu în Adunarea Generală a Asociaţilor ADI ECO Sibiu să voteze pentru aprobarea majorării tarifului serviciului de colectare şi transport al deşeurilor municipale în Zona 1 Sibiu solicitată de operatorul S.C. SOMA S.R.L.

Majorarea tarifului urmează a fi votată de către reprezentanţii unităţilor administrativ-teritoriale membre ADI ECO Sibiu din zona 1 Sibiu în Adunarea Generală a Asociaţilor ADI ECO Sibiu care va avea loc în cursul lunii mai 2018, iar noul tarif va intra în vigoare începând cu luna iunie 2018.

Dorim, pe această cale, să asigurăm locuitorii Sibiu că, deşi tariful practicat de către SC SOMA SRL se va majora de la 165,56lei/to cât este în prezent la 198,64 lei/to, taxa de salubrizare plătită de către cetăţeni nu se va mări, aceştia urmând să achite, în continuare, taxele de salubrizare în vigoare.

ADI ECO Sibiu Director executiv Claudia Iordănescu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

eu

Acum 5 ani

gratis si prost. decat sa puneti 5 lei in plus de persoana si sa fie impecabil va plafonati in a fi ieftin............si prost
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus