gunoaie colectare selectiva Soma (2)

Comunicat de presă. ”Taxa de salubrizare plătită de către cetăţeni nu se va mări” (P)

Consiliul Judeţean Sibiu, în şedinţa ordinară din data de 26.04.2018, a aprobat proiectul de hotărâre privind mandatarea reprezentantului Judeţului Sibiu în Adunarea Generală a Asociaţilor ADI ECO Sibiu să voteze pentru aprobarea majorării tarifului serviciului de colectare şi transport al deşeurilor municipale în Zona 1 Sibiu solicitată de operatorul S.C. SOMA S.R.L.

Majorarea tarifului urmează a fi votată de către reprezentanţii unităţilor administrativ-teritoriale membre ADI ECO Sibiu din zona 1 Sibiu în Adunarea Generală a Asociaţilor ADI ECO Sibiu care va avea loc în cursul lunii mai 2018, iar noul tarif va intra în vigoare începând cu luna iunie 2018.

Dorim, pe această cale, să asigurăm locuitorii Sibiu că, deşi tariful practicat de către SC SOMA SRL se va majora de la 165,56lei/to cât este în prezent la 198,64 lei/to, taxa de salubrizare plătită de către cetăţeni nu se va mări, aceştia urmând să achite, în continuare, taxele de salubrizare în vigoare.

ADI ECO Sibiu
Director executiv
Claudia Iordănescu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim