Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Accident pe strada Mirăslău. Patru mașini lovite

Accident pe strada Mirăslău. Patru mașini lovite

Un accident de circulație a avut loc vineri, în jurul orei 11:15, la intersecția străzilor Mirăslău cu Dorului din Sibiu.

Din primele informații se pare că un autoturism marca Ford a pătruns în intersecție fără să se asigure și a lovit un autoturism marca VW care circula regulamentar. În urma impactului alte două mașini aflate în zonă au fost lovite.

Din punct de vedere ale Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, evenimentul este considerat o tamponare deoarece nu se înregistrează victime sau persoane rănite.

Traficul în zonă nu este afectat la ora transmiterii acestei știri.

accident miraslau 1

Foto: Info trafic jud. Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Paul Luap

Acum 5 ani

Dar din punct de vedere ale bisericii ortodoxe ce e?!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

jilted

Acum 5 ani

din punct de vedere al BOR este vrerea si facerea domnului cu d mare
Raspunde

sofer

Acum 5 ani

inca un sofer care se opreste in dreptul indicatorului stop si apoi intra in intersectie desi nu are vizibilitate de masinile parcate la colturile intersesctiilor. inainte sa intri in intersectie mergi pana la punctul de vizibilitate maxima si apoi intri, pam, pam
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus