X
ovidiu spatari tstv

TSTV Ovidiu Spătari: Din urmă nu prea vine nimeni. Noroc cu vecinii

Lipsa specialiștilor în domeniul drumurilor este semnalată de directorul societății Drumuri și Poduri Sibiu, Ovidiu Spătari, în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV. ” Societatea mai are încă societăți bine pregătiți pe domeniul drumuri. Din păcate, din urmă nu prea vine nimeni. În Sibiu totuși Universitatea menține să zic o sursă de specialiști pentru societățile din platforma industrială, iată că pe partea de construcții drumuri, neavând o astfel de specializare lucrurile merg mai greu puțin. E o problemă permanentă. Avem norocul de a avea încă colegi care au o anumită vechime, o anumită experiență. Ne confruntăm cu aceiași problemă cu care se confruntă toate societățile din domeniu. (…) Noroc cu vecinii. Vă spun, de exemplu avem o echipă din zona Brezoi, Vâlcea de care suntem foarte mulțumiți. Sunt oameni pregătiți, sunt foarte OK, nu e nicio problemă”, a declarat Ovidiu Spătari în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV.

SC Drumuri și Poduri Sibiu împlinește în acest an 50 de ani de funcționare, iar șoseaua ”emblemă” a societății va beneficia de un ”cadou”. ”Drumul spre Păltiniș pus în funcțiune în 1977 și este cea mai reprezentativă lucrare a societății noastre. Sigur, sunt și alte drumuri, dar aici pe lângă locație, a fost nevoie de lucrări complexe, de artă chiar. Astăzi drumul se află într-o stare de funcționare foarte bună. Avem în continuare programe de modernizare a lui și este lucrarea reprezentativă a societății”, a spus Spătari.

Pentru prima dată se va folosi în județ soluția de deszăpezire cu clorură de calciu, iar drumul Sibiu – Păltiniș va beneficia de ea. ”Eu intenționez ca de anul acesta, cel puțin pe sectorul de drum Sibiu – Păltiniș să introducem această deszăpezire folosind clorura de calciu. E un material chimic despre care se spune că nu are probleme de mediu și nu este coroziv. Din păcate este foarte scump, dar societatea îl va încerca pe Sibiu – Păltiniș dar e un drum extrem de circulat mai ales iarna și vrem să vedem ce se întâmplă”, a mai spus Ovidiu Spătari.

Întreaga emisiune poate fi vizionată aici:

 

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bogdan

  Extrem de amuzant cum e explica acest domn cum stau lucrurile in timp ce el conduce o societate capusa care nu ar avea nici o sansa pe piata libera.
  La fel ca DPC daca acesti oameni nu ar beneficia de bani de la stat ar disparea in maxim 6 luni.
  Pe mine ma amuza cum incearca cei de la PSD sa dea in presedinta Campean dar nimeni nu ia pur si simplu bugetul acestei societati sa compare cifrele cu ce se intampla in piata reala si sa arate cum se toaca banii judetului.
  Bine, stiu si cei de la PSD ca astia de la drumuri sunt vaca de muls a CJS si doar nu o sa omoare gaina cu oua de aur!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  fym

  Domnu’Bratu,

  ‘Societatea are societati pregatiti’ va rog remediati dezacordul.

  Domnule Spatari,

  DR. in electronica, manager de societate de contructii drumuri si poduri cum pueti spune ca de o solutie tehnica pentru dezapezire ca ‘se spune ca nu afecteaza mediul’ ? Speram sa aveti un stdiu de impact pentru mediu, documentatie etc daca tot o folositi intr-o zona care ar trebui protejata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact