Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Doi tineri de 17 ani au furat o mașină de pe Hațegului. Au fost prinși pe autostradă

Doi tineri de 17 ani au furat o mașină de pe Hațegului. Au fost prinși pe autostradă

Polițiștii sibieni au reținut ieri doi tineri de 17 ani fiecare, bănuiți că ar fi sustras un autoturism parcat pe strada Hațegului din Sibiu.

În dimineața zilei de 28 aprilie, un sibian a reclamat Poliției Municipiului Sibiu faptul că, în noaptea de 27 spre 28 aprilie , persoane necunoscute i-au sustras autoturismul lăsat parcat pe strada Hațegului.

În 29 aprilie, în jurul orei 03,00, pe breteaua de coborâre de pe A1 spre localitatea Cisnădie, polițiștii sibieni au identificat în trafic un autoturism condus de către un tânăr, sibian în vârstă de 17 ani, care era însoțit de alți patru sibieni cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani.

"În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, a rezultat faptul că cel aflat la volan împreună cu unul dintre pasageri, tot de 17 ani, ar fi sustras autoturismul în cauză în noaptea de 27 spre 28 aprilie dintr-o parcare situată pe strada Hațegului din municipiul Sibiu", se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Față de cei doi sibieni s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, tânărul aflat la volan fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat în scop de folosință, respectiv conducere fără permis, pasagerul fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în scop de folosință.

Persoanele în cauză urmează a fi prezentate instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive, cercetările continuând sub supraveghera Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a celor doi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Senin

Acum 5 ani

Oare ei ce credeau ca o sa se intample ? Ca n-o sa fie prinsi niciodata ? Ca n-o sa mai inapoieze masina proprietarului sau daca o inapoiaza acesta o sa zica, Vaiii ce bine ca v-ati plimbat cu masina mea, sper ca v-ati simtit bine, nu trebuia sa mi-o aduceti inapoi.....Doamne fereste de generatia actuala...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus